Θερμή από όλες τις απόψεις η Γ.Σ. της Νίκης Βόλου την επόμενη Τετάρτη

Την επόμενη Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 17.00 και σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας στις 18.00 θα γίνει, όπως ανακοινώθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Νίκης Βόλου.

Η διαδικασία αναμένεται να είναι θερμή απ’ όλες τις απόψεις, και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Κυριολεκτικά, καθώς η αίθουσα διαλέξεων του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας, όπου θα διεξαχθεί, δε διαθέτει κλιματισμό και με θερμοκρασία άνω των 30 βαθμών η κατάσταση δε θα είναι και η πλέον ευχάριστη σε μέλη και διοικούντες. Πάντως,  ο χώρος επιλέχθηκε, για να μην υπάρχει η πίεση του χρόνου, αφού οπουδήποτε αλλού θα υπήρχε χρονικός περιορισμός και θα έπρεπε η Συνέλευση να τελειώσει σε συγκεκριμένη ώρα.

Μεταφορικά, επειδή ειδικά στον απολογισμό του ποδοσφαιρικού τμήματος αναμένεται ν’ ανέβουν οι τόνοι. Κι αυτό γιατί αφενός θα υπάρξει, όπως έχει διαρρεύσει, απάντηση από άλλα μέλη της διοίκησης και ειδικότερα από τον Βασίλη Βενέτη πιθανότατα στον Νίκο Ιμεράι για όσα ισχυρίστηκε στη συνέντευξη Τύπου και για τα χρήματα που έβαλε και για άλλες κρίσεις που έκανε. Από την άλλη και ο Νίκος Ιμεράι είναι γνωστό ότι στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην αίθουσα συνεντεύξεων στο Πανθεσσαλικό παρέπεμψε στη Γενική Συνέλευση, για να πει πράγματα που δε θέλησε να αποκαλύψει την περασμένη Τρίτη, θεωρώντας ότι το σωστό από την πλευρά του είναι να μιλήσει στο κορυφαίο όργανο του συλλόγου.

Πάντως γίνονται προσπάθειες για να πέσουν οι τόνοι και ευχή όλων είναι αυτό να γίνει πράξη και κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης.

Από κει και πέρα, έντονα φημολογείται πως στην πολύ πιθανή περίπτωση που η Νίκη Βόλου κληθεί να γίνει ΠΑΕ λόγω της ανόδου της στη Football League, καλύπτοντας την κενή θέση που όλα δείχνουν ότι θα αφήσει ο Ηρακλής, θα υπάρξει και μία δεύτερη κίνηση εκτός απ’ αυτή του Νίκου Ιμεράι, για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.