Θησέας Αγριάς-Ολυμπιακός Βόλου… μέρος 2ο!

Αύριο Τετάρτη 07/02 στις 15:00 η αναμέτρηση για το κύπελλο ΕΠΣΘ

Θησέας Αγριάς και Ολυμπιακός Βόλου έχουν ήδη αναμετρηθεί μία φορά στο πλαίσιο της φετινής αγωνιστικής περιόδου για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, ωστόσο αύριο Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου και στις 15:00 στο γήπεδο της Αγριάς οι δύο ομάδες συναντώνται ξανά, αυτήν τη φορά για τον θεσμό του κυπέλλου, με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Tο ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά μεταξύ τους(!), για τη 18η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, αλλά όπως είναι λογικό για τις δύο ομάδες προέχει ο αυριανός αγώνας κυπέλλου. Ένα καλό ερώτημα βέβαια είναι αν οι δύο προπονητές ενόψει και του αγώνα πρωταθλήματος θ’ ανοίξουν όλα τα χαρτιά τους, μιας και σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου μιλάμε για διαφορετικά σύνολα, μιας και ακολούθησαν από τότε αρκετές μεταγραφικές προσθήκες.

To παιχνίδι του πρώτου γύρου άλλωστε είχε αρκετό ενδιαφέρον με τον Ολυμπιακό Βόλου να επικρατεί 3-1 στο ΕΑΚ, αν και ο Θησέας ήταν γηπεδούχος σε εκείνο το παιχνίδι, με την αναμέτρηση να έχει και δοκάρια αλλά και ένταση, που ευτυχώς αποκλιμακώθηκε εγκαίρως…

Από τα πρόσωπα της αναμέτρησης φυσικά (εφόσον χρησιμοποιηθεί) είναι ο Ηλίας Βλάχος, έχοντας ξεκινήσει τη χρονιά στον Θησέα Αγριάς, με τον οποίο είχε σκοράρει 11 τέρματα προτού αποχωρήσει για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον οποίο έχει σημειώσει ήδη τρία σε δύο συμμετοχές. Υπενθυμίζεται ότι και ο Κώστας Οικονόμου είχε ξεκινήσει τη χρονιά στον Θησέα για να ενταχθεί πρόσφατα στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ο Μάριος Παπαδήμος ακολούθησε την αντίθετη πορεία, ενισχύοντας (ξανά) το σύνολο του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου, όπου βρισκόταν ο αδερφός του Γιάννης.

Aξίζει να σημειωθεί ότι απομένει μόνο ο νικητής του ζευγαριού Θησέας Αγριάς-Ολυμπιακός Βόλου για να συμπληρωθεί η οκτάδα των προημιτελικών. Όποιο από τα δύο σύνολα προκριθεί θα αντιμετωπίσει την ΑΕ 2002 (είχε αποκλείσει τη Δήμητρα Ευξεινούπολης), με φόντο το παιχνίδι για τα ημιτελικά με τον νικητή της αναμέτρησης Ατρόμητος-Αγία Άννα. Τοξότης Βόλου-ΑΟ Σκιάθου και Πύρασος Νέας Αγχιάλου-Ρήγας Φεραίος είναι τα υπόλοιπα ζευγάρια που έχουν προκύψει στα προημιτελικά.

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.