Σιδηρόπουλος: «Η μεγαλύτερη ανταμοιβή το να σε χαιρετά ένα παιδί μετά από χρόνια»

Τι είπε ο προπονητής του ΓΣ Βόλου στο ραδιόφωνο της ΕΟΚ

Μπορεί ο ΓΣ Βόλου να μην έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην Α1 ΕΣΚΑΘ φέτος, αλλά οι άνθρωποί του αισιοδοξούν ότι στο τέλος θα βρεθούν λύσεις. Πάντως, ο προπονητής της ομάδας Κώστας Σιδηρόπουλος είχε αρκετά να πει για τη δουλειά που γίνεται, μιλώντας στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΕΟΚ και στον Αργύρη Παγαρτάνη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον ΓΣ Βόλου: «Ο σύλλογος δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στο χώρο του Αθλητισμού και ειδικότερα στο μπάσκετ. Έχει να επιδείξει πολλές περγαμηνές στο παρελθόν και τα τελευταία χρόνια κινείται στις κατηγορίες του Α’ τοπικού, ενώ μερικές φορές ανέβηκε και στη Γ’ Εθνική. Είναι καθαρά ερασιτεχνικός σύλλογος, χωρίς άλλου τύπου βλέψεις, είτε αυτές είναι οικονομικές σε επίπεδο ανδρικού τμήματος, είτε σε επίπεδο στόχων».

Για τη φιλοσοφία τους στα παιδιά: «Το σημαντικότερο κομμάτι στ’ αναπτυξιακά είναι να μαθαίνουν τα παιδιά πράγματα που θα τους είναι χρήσιμα για το αύριό τους μέσα στο γήπεδο μπάσκετ, με σωστή φιλοσοφία. Αυτό προσπαθώ να μεταλαμπαδεύσω και στα παιδιά. Το να σε χαιρετάει ένα παιδί μετά από αρκετά χρόνια και να σκέφτεται τις μνήμες που πέρασε μαζί σου και ήταν ωραίες είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή».

Για τις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν: «Ευτυχώς έχουμε δικό μας χώρο, σε ένα πολύ κεντρικό σημείο στο Βόλο. Έχουμε δύο ανοιχτά γήπεδα και το ένα σε πολύ καλή κατάσταση και έχουμε κι ένα κλειστό, το οποίο είναι περισσότερο προπονητήριο. Επίσης, χρησιμοποιούμε και τους αθλητικούς χώρους του δήμου, τα οποία στο Βόλο είναι σε αξιοπρεπή κατάσταση».

Για τον ανταγωνισμό στη Θεσσαλία: «Ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα μεγάλος. Η Θεσσαλία γενικά είναι μια πολύ μπασκετική περιοχή. Τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας η γυμναστική ακαδημία, οπότε ήταν ένας λόγος παραπάνω και περισσότερα κίνητρα για τα νέα παιδιά. Έτσι αυτό θα συνεχίσει να υφίσταται ως υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.