Την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιουνίου το 1ο Σιρκουί Βόλου «Ε. Βολικάκης»

Η Διαδρομή του 1ου Σιρκουί Βόλου "Ευ. Βολικάκης"
Ο ποδηλατικός αγώνας θα διεξαχθεί στα Πευκάκια

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Βόλου σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού διοργανώνει το 1ο Σιρκουί Βόλου «Ευάγγελος Βολικάκης», αγώνα ποδηλασίας δρόμου, στο αγώνισμα του criterium, στα Πευκάκια Βόλου, την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιουνίου 2022.
Οι κατηγορίες που μπορούν να αγωνιστούν όσοι το επιθυμούν είναι οι παρακάτω: Ανδρών, Εφήβων, Παμπαίδων (ανδρών) και Μάστερς. Ο αγώνας μάλιστα περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ.

Πρόγραμμα αγώνων
10:00 Άνδρες/Έφηβοι σε κοινή κατάταξη 42 χλμ. (14 στροφές)
11:10 Παμπαίδες 18 χλμ. (6 στροφές)
11:50 Μάστερς (8 στροφές)

Διαδρομή: Θα πραγματοποιηθούν τρεις αγώνες διαφορετικών κατηγοριών σε κυκλική διαδρομή δεξιόστροφη, πέριξ του πάρκου των Πευκακίων. Κοινό θα είναι το σημείο εκκίνησης/τερματισμού στην περιοχή Μπούρτζι και θα διατρέξει την οδό Πευκακίων, Ασκαλάμου, Ήρας, Μόμου, Γήπεδο Αργούς και επιστροφή στην Πευκακίων, σε συνολική απόσταση 3 χιλιομέτρων.

Δικαίωμα συμμετοχής: Στις παραπάνω κατηγορίες, δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι οι αθλητές με δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας 2022 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και προσκομίσουν την ατομική κάρτα Υγείας.

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής για αθλητές που ανήκουν σε Σωματείο θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στο email: [email protected], και θα γίνονται δεκτές μέχρι και σήμερα Τετάρτη 15 Ιουνίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.