Την Κυριακή 21/1 η κοπή πίτας του ΣΔΥΒ

Το 2024 ξεκινά και επίσημα για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, με την κοπή πίτας που θα πραγματοποιήσει ο ΣΔΥΒ στο Φυτόκο στο «Ράντζο» την Κυριακή 21 Ιανουαρίου.

Οι κάρτες διατίθενται στο κατάστημα ASPIRINA Δημητριάδος 160, και στο κατάστημα ΑΡΡΕΝ, Τοπάλη 41. Εναλλακτικά οι κάρτες διατίθενται επίσης από τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου. Στο «Ράντζο» την ημέρα της γιορτής θα δίνονται κάρτες, εφόσον δεν θα έχουν εξαντληθεί.

Θα τιμηθούν μέλη του συλλόγου για τις επιτυχίες τους στο 2023 και μέλη για τη διαχρονική προσφορά τους. Θα υπάρχει ζωντανή μουσική. Η τιμή κάρτας είναι 20 ευρώ και περιλαμβάνεται φαγητό, απεριόριστα ποτά και η συμμετοχή στην κλήρωση για τα πλούσια δώρα που προσφέρουν οι χορηγοί του συλλόγου.

Στο Koumaria Trail Series

Ιδανικό ξεκίνημα 2024 για τον Απόστολο Μπαρμπούλη, στο 3o Koumaria Trail Series που έγινε στην Αχαΐα την Κυριακή 14 Ιανουαρίου με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το ιστορικό οινοποιείο Achaia Clauss στο Πετρωτό Πατρών. Στο σερί των Μαραθωνίων ή και ultra υπεραποστάσεων βουνού που τρέχει σε διψήφιο αριθμό κάθε χρόνο ο δρομέας του ΣΔΥΒ, κατέλαβε αυτή τη φορά την 35η θέση με χρόνο 6 ώρες 00:52 στον Μαραθώνιο 42 χιλιομέτρων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.