Την Τετάρτη το φιλικό με Πύρασο η Νίκη

Την Τετάρτη 31/8 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί φιλική αναμέτρηση της Νίκης, με αντίπαλο τον Πύρασο στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου, με τον Λεωνίδα Μπίλη να έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρότερους ποδοσφαιριστές.

Μια καλή ευκαιρία για τους παίκτες του ρόστερ της Νίκης, οι οποίοι δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα φιλικά, είναι η αυριανή αναμέτρηση με τον Πύρασο στη Νέα Αγχίαλο. Οι δύο ομάδες βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις για κάποια φιλική αναμέτρηση εντός της εβδομάδας, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για το απόγευμα της Τετάρτης, με τον τεχνικό των κυανόλευκων να ξεκουράζει τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται για βασικοί στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής, με αντίπαλο τον Ηρακλή Β. για το Σούπερ Καπ Μαγνησίας και να δίνει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά. Παράλληλα, στην αποστολή θα συμπεριληφθούν τρεις ποδοσφαιριστές των Νέων Αθλητών Νίκης, οι Δημουλάς, Δαμάσκος και Σιώμος, οι οποίοι ενδέχεται να αγωνιστούν και να περάσουν από το “μικροσκόπιο” του προπονητικού τιμ της πρώτης ομάδας.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απουσία του Μαλακασιώτη, που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας από τον τραυματισμό του στο μετατάρσιο, ενώ πολύ δύσκολα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Κόλα και Νικλητσιώτης, οι οποίοι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμοι και λογικά θα προφυλαχθούν, ενόψει Ηρακλή, όπου μπορεί να πάρουν κάποια λεπτά.

Αξίζει, παράλληλα, να σημειωθεί πως η ομάδα προπονήθηκε σήμερα κανονικά στο “Π. Μαγουλάς”, καθώς ο αγωνιστικός χώρος καθαριζόταν από το πρωί και βρισκόταν σε ετοιμότητα, ύστερα κι από τη συναυλία του Γιάννη Πάριου, με τις εργασίες να ξεκινούν πιθανώς από αύριο και την ομάδα να συνεχίζει την προετοιμασία της προσωρινά στα Κανάλια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.