Το 4Χ4 στα φιλικά με τριάρα επί του Οικονόμου ο Ολυμπιακός Βόλου

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού Βόλου στην Τσαριτσάνη
Με γκολ των Σκοπελίτη, Αναστασίου και Τζέκα

Ο Ολυμπιακός Βόλου δείχνει ότι βαδίζει σε καλό δρόμο, με την τέταρτη νίκη του στα φιλικά παιχνίδια, αυτή τη φορά σε ένα απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι, που όλοι όσοι αγωνίστηκαν είδαν σαν επίσημο, κάτι που αποδείχθηκε από το πάθος και τις στιγμές έντασης που υπήρχαν.

Οι ερυθρόλευκοι μετά τη Φήκη, την Αγία Αννα και τον Σαρακηνό νίκησαν με 1-3 και τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη και στο  γήπεδο «Γεώργιος Μητσιμπόνας», όπου αγωνίστηκαν πέντε χρόνια μετά.

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου παρατάχθηκε με τον Σταυράκη στο τέρμα, ενώ οι Κακάμης, Κ.Σ. Καμπέρης (άκρα), Παπακώστας, Παπαϊωάννου ήταν στην άμυνα. Στο κέντρο τοποθετήθηκαν οι Παπαδήμος, Πετράκος, Σκοπελίτης και στην επίθεση ήταν οι Κατσαγεωργίου, Μπλατσέρι, Σέττος που άλλαζαν θέσεις.

Τα γκολ της αναμέτρησης

Στο 6’ ο Σέττος ανατράπηκε εντός περιοχής κι αφού πρώτα ο τερματοφύλακας Νούσιας είχε αποκρούσει το σουτ του Σκοπελίτη, ο οποίος ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία και έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και βρήκαν την ισοφάριση με ένα εκπληκτικό σουτ του αρχηγού τους Σέριαν Μιφτάρι από 30 μέτρα στο αριστερό παραθυράκι του Σταυράκη.

Με τον Αναστασίου, που είχε μπει στο ματς στο 66’ και δύο λεπτά αργότερα απείλησε με κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι, οι Βολιώτες έφτασαν κοντά σε ένα νέο προβάδισμα και τελικά έξι λεπτά αργότερα ξαναπήραν κεφάλι στο σκορ.

Και πάλι ο Αναστασίου, αφού ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία και σημείωσε το 1-2, ενώ το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 90′ ο Τζέκα με εντυπωσιακό «ψαλιδάκι», μετά από σέντρα του Κακάμη.

Να σημειωθεί ότι την πρώτη του ολιγόλεπτη συμμετοχή με τον Ολυμπιακό Βόλου έκανε ο Γιαρλέλης, που έχει επιστρέψει στην ομάδα, έχοντας πέρσι 14 συμμετοχές με τους ερυθρόλευκους στη Γ’ Εθνική.

Τέλος, να αναφερθεί ότι δεν αγωνίστηκε ο Γκαλίτσιος, ο οποίος έλειπε με άδεια από την ομάδα για προσωπικούς λόγους.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Μπακογιάννης): Νούσιας (46′ Ν. Δραχαλίβας), Μιφτάρι (69′ Ν. Γκαντούνας), Μπουμπουνάρας (46′ Ηλ. Γκαντούνας), Αυλογιάρης, Κατσιαντώνης, Αθανασούλης, Τσούτσας (57′ Σεμερτζίδης), Γανός (74′ Φορτούνας), Γκαραλιάκος (74′ Βασιλειάδης), Στ. Δραχαλίβας (74′ Ματούλας), Δριστέλας (74′ Κωνσταντίνου)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Αρσένος): Σταυράκης, Κακάμης, Κ.Σ. Καμπέρης, Παπακώστας, Παπαϊωάννου (66′ Κούλπας), Κατσαγεωργίου (46′ Τζέκα), Μπλατσέρι (66′ Αναστασίου), Παπαδήμος (46′ Κυρίτσης), Σέττος (73′ Καρατσόλης), Πετράκος (87′ Γιαρλέλης), Σκοπελίτης (46′ Κ.Φ. Καμπέρης).

πηγή φωτό: επίσημη σελίδα Οικονόμου Τσαριτσάνης

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.