Το πλάνο σωτηρίας του Γιαννακόπουλου

Ημέρα που μπορεί να αποτελέσει την απαρχή σημαντικών εξελίξεων στον Παναθηναϊκό είναι η σημερινή.

Στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Ολυμπιακού Σταδίου, ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα αναλύσει το σχέδιό του για έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο κόσμος του «τριφυλλιού» περιμένει με μεγάλη αγωνία την τοποθέτηση του ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ και προέδρου του Ερασιτέχνη, ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες συναντήσεις που είχε με τον δήμαρχο της Αθήνας, κ. Μπακογιάννη και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μητσοτάκη, για την αξιοποίηση του Βοτανικού.

Αυτό το θέμα και η αλλαγή σελίδας της ΠΑΕ θα βρεθούν στο επίκεντρο των δηλώσεών του. Δεν αποκλείεται, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να προτείνει και κάποιο σχέδιο απεμπλοκής του Γιάννη Αλαφούζου από την ΠΑΕ. Σε πρώτη φάση θα ζητήσει το μάνατζμεντ με σκοπό να ακολουθήσει η σταδιακή μεταβίβαση των μετοχών. Το χρονοδιάγραμμα θα τεθεί από τον Γιαννακόπουλο με μεγαλύτερη σαφήνεια στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Οι δύο άνδρες, άλλωστε, έχουν συζητήσει ξανά στο πρόσφατο παρελθόν για το ίδιο θέμα. Και αυτή την φορά θα ζητηθεί από το νυν μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, να συνεχίσει την αποπληρωμή των χρεών ή τουλάχιστον, των περισσότερων και να παραδώσει «καθαρή» την εταιρία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.