Το ποδόσφαιρο …χρόνια δεν κοιτά

«Ομόνοια»-Γερμανοί 5-3, με ένταση…

Ένας ξαχωριστός αγώνας διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Αγίας Άννας ανάμεσα στη βολιώτικη ομάδα Ομόνοια –η οποία αποτελείται από υπερήλικες ποδοσφαιριστές-λάτρεις της στρογγυλής θεάς- και αντίστοιχη ομάδα από τη γερμανική πρωτεύουσα, το Βερολίνο. Ο συγκεκριμένος αγώνας διεξάγεται κάθε χρόνο και για την ιστορία να αναφέρουμε ότι φέτος επικράτησαν οι βολιώτες έναντι των βερολινέζων. Αναλυτικά σε σχετικό δελτίο Τύπου που λάβαμε αναφέρονται τα παρακάτω:
«Με παροδικές …εντάσεις(!), στη διάρκεια του αγώνα, τηρήθηκε και φέτος, την Παρασκευή συγκεκριμένα, ο θεσμός των ποδοσφαιρικών συναντήσεων της «Ομόνοιας» μεσήλικων και υπερήλικων παικτών της, με συνομήλικους Γερμανούς του Βερολίνου.
Νικήτρια αναδείχθηκε η βολιώτικη ομάδα με 5-3. Σκόρερ της υπήρξαν οι Γιάννης Τόλιας με τρία γκολ και Γ. Πολίτης-Βαγγ. Τσουχρίνης. Τα τέρματα της βερολινέζικης ομάδας σημείωσαν δύο…15χρονοι δαιμόνιοι ποδοσφαιριστές , ο Ραφαήλ Ζάξε(2)και Άγγ. Σαββίδης, που ενίσχυσαν τη γερμανική ομάδα.
Ο αγώνας διεξήχθη , όπως πάντα, στις φιλόξενες αθλητικές εγκαταστάσεις της «Αγίας Άννας». Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο η γερμανική ομάδα, αλλά στην επανάληψη αντέδρασε η «Ομόνοια» και με το 3-0 που πέτυχε κατέκτησε τη νίκη.
Πριν την έναρξη του αγώνα οι δύο ομάδας αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα και ο πρόεδρος της «Ομόνοιας» Γ.Καλατζάκης, καλωσόρισε τη γερμανική ομάδα, αναφέρθηκε στο θεσμό των θερινών αυτών συναντήσεων με πολύ κουράγιο και πείσμα. Ευχήθηκε καλή υγεία στους μεσοπαρήλικες παίκτες και εξέφρασε την προσδοκία για τη συνέχιση του θεσμού και ανανέωση του ραντεβού-συν Θεώ- το επόμενο καλοκαίρι.
Στην κατάληξη της αθλητικής εκδήλωσης, ακολούθησε η καθιερωμένη συνεστίαση με εξαιρετικές γεύσεις από το μπαρμπεκιού του χώρου, με την οργανωτική φροντίδα της υπεύθυνης των εγκαταστάσεων Μαρίας Ζάξε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.