To pregame της Super League για το Αστέρας Τρίπολης-ΝΠΣ Βόλος

Την προαναγγελία του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΝΠΣ Βόλος κάνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η διοργανώτρια Αρχή της Super League 1.

Xαρακτηριστικά αναφέρει ότι ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε τη σεζόν έχοντας ένα πρόσφατο παρελθόν, ικανό να τον βοηθήσει να διεκδικήσει θέση στην εξάδα ενώ χαρακτηρίζει εντυπωσιακό το ξεκίνημα του ΝΠΣ Βόλος στο πρωτάθλημα. Μάλιστα υποστηρίζει οτι το ξεκίνημα αυτό δημιούργησε προσδοκίες ότι μπορεί να γίνει ο Ολυμπιακός Βόλου του 2010-2011!

Επίσης σημειώνει τα εξής:

«Και οι δύο ομάδες μετά από δέκα παιχνίδια απέχουν από την έκτη θέση. Ο μεν Αστέρας έχει ένα ακόμα μέτριο ξεκίνημα, ο δε Βόλος δεν είχε ανάλογη συνέχεια.

Ο Αστέρας έκανε τις δύο νίκες στα τέλη του Οκτώβρη και ανάσανε, ενώ προέρχεται από δύο εκτός έδρας παιχνίδια, όπου πήρε ένα βαθμό, αλλά πάλεψε. Έχει μια ήττα στα τέσσερα τελευταία, ενώ είχε πέντε ήττες στα έξι πρώτα.

Ο Βόλος νίκησε τον Παναιτωλικό, για να βάλει τέλος σε ένα σερί πέντε ηττών. Είναι πλέον η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα χωρίς ισοπαλία. Εκτός έδρας μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου στην πρεμιέρα έχει χάσει τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια.

Ο Βόλος έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 20 γκολ, κυρίως γιατί δέχτηκε πέντε από τον Ολυμπιακό και τρεις φορές από τρία γκολ.

Παίζουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχασε ούτε από τον Ολυμπιακό Βόλου, ούτε από τη Νίκη Βόλου, όταν τους αντιμετώπισε στη Super League.

Μάλιστα δεν έχει χάσει συνολικά σε οκτώ αγώνες για όλες τις διοργανώσεις με ομάδες του Βόλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.