Το ρόστερ της Νίκης μετά τις προσθαφαιρέσεις του Ιανουαρίου

Οι μεταγραφές τελείωσαν και η Νίκη στο επόμενο δίμηνο που θα τελειώσει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα πορευθεί με ένα γεμάτο ρόστερ και με λύσεις σε όλες τις θέσεις, εκτός απ’ αυτή του αριστερού μπακ.

Πιο αναλυτικά στη θέση του τερματοφύλακα υπάρχουν οι Θεολόγης και Τζήμας και από πίσω τους οι νεαροί Ράπτης και Τασιάς, ενώ δεξιοί μπακ είναι ο Γενιτσαρίδης, ο Λάιος, ο Γκάγκαλης και έρχεται σιγά σιγά και ο Παπαδήμας, που αγωνίστηκε με την Ακρόπολη στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ ως αλλαγή. Κλασικός αριστερός οπισθοφύλακας απέμεινε μόνον ο 20χρονος Ζιώγας μετά τη φυγή του Δημολιού.

Από κει και πέρα υπάρχουν αρκετές επιλογές στη θέση του κεντρικού αμυντικού με τους Χρήστο Καρτσαμπά, Βέργο, Κραγιόπουλο, Κοντοέ και τον 19χρονο Σφονδυλιά.

Για τον ρόλο του αμυντικού μέσου η Νίκη διαθέτει τους Μέτσε, Ντόλγκι, Αλέξανδρο Καρτσαμπά, Κρστιτς, ενώ ως ακραίοι μεσοεπιθετικοί αγωνίζονται οι Ντινιωτάκης, Μπάιριτς, Τζάθας, Ματθαίου και ο βενιαμίν Σιώμος. Επιτελικός χαφ είναι ο Ιορδανίδης και σέντερ φορ οι Τζιώρας, Αναστασίου και Βουρδάκης, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα. Να θυμίσουμε ότι στο ρόστερ ανήκει και ο Τσιανάκας, αλλά έχει ρίξει το βάρος στα μαθήματά του λόγω Πανελληνίων εξετάσεων και δεν υπολογίζεται από την αρχή της χρονιάς.

Τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αποχώρησαν οι Μωυσίδης, Γιάκοβλεφ, Δημολιός, Γαρυφαλλόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.