Το στοίχημα για τον ανανεωμένο ΓΣ Αλμυρού

14 νέα πρόσωπα στον ΓΣ Αλμυρού καλείται να διαχειριστεί ο Θάνος Θεοδώρου
Υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών την Κυριακή

Tελείως διαφορετικός και ανανεωμένος σε σχέση με αυτό που ήταν πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο ΓΣ Αλμυρού ετοιμάζεται την ερχόμενη Κυριακή να υποδεχθεί τον Ηρακλή Ψαχνών, ενώ έχει και αγώνες από προηγούμενες αγωνιστικές, που δεν είχαν διεξαχθεί λόγω κορωνοϊού…

Νέος προπονητής της ομάδας, που αντικατέστησε τον Αλέξανδρο Κούρτογλου, ο Θάνος Θεοδώρου, που καλείται να διαχειριστεί ένα σύνολο με 14 νέα πρόσωπα που εντάχθηκαν σ’ αυτό την τελευταία μεταγραφική περίοδο.

Μιλώντας στο «Magnesiasports», ο τεχνικός του ΓΣ Αλμυρού αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση, αλλά και γενικότερα στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση. «Η επανεκκίνηση είναι ένα στοίχημα. Όποιος πει το αντίθετο, θα έχει… ανακαλύψει την Αμερική», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

Επίσης, ο έμπειρος τεχνικός δεν έκρυψε από τη μία πλευρά την ικανοποίησή του για τη συνολική ενίσχυση του ρόστερ, όσο και έναν προβληματισμό για την ομοιογένεια που θα καταφέρει να βρει άμεσα το σύνολό του. «Είναι θετικό ότι η ομάδα ενισχύθηκε, αλλά η ομοιογένεια και η συνοχή του συνόλου είναι το βασικό ζητούμενο από δω και πέρα. Μας λείπουν τα φιλικά παιχνίδια από τα οποία θα μπορούσαν να εξαχθούν περισσότερο ασφαλή συμπεράσματα και αναγκαστικά οι επιλογές μου θα στηριχθούν στα εσωτερικά διπλά και τις καθημερινές προπονήσεις» σχολίασε σχετικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.