«Τώρα σας θέλουμε στο πλευρό μας ακόμη πιο πολύ»

Τον κόσμο στο πλευρό της θέλει και πάλι η Νίκη Βόλου, αυτήν τη φορά απέναντι στην ΑΕΚ Β’

Το παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη ανήκει στο παρελθόν, με τη Νίκη Βόλου να προετοιμάζεται πλέον για τον αγώνα με την ΑΕΚ Β’, για την 20η αγωνιστική της SL2, θέλοντας τον κόσμο στο πλευρό της και στη Νεάπολη, όπου θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα (05/02-15:00) η αναμέτρηση.

Σίγουρα η αποστολή των παικτών του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δεν είναι εύκολη, αν αναλογιστεί κανείς ότι και μαζεμένες και δύσκολες υποχρεώσεις είχε τελευταία (και θα συνεχίζει να έχει) ενώ και οι απουσίες έφεραν στο προσκήνιο κι επιπλέον εμπόδια. Ωστόσο οι «κυανόλευκοι» θέλουν από τους φιλάθλους να δώσουν για μία ακόμη φορά δυναμικό «παρών», ώστε να έχουν ακόμη περισσότερη ώθηση για τη διεκδίκηση της νίκης. Άλλωστε, η Νίκη Βόλου έχει δείξει ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτε από την ΑΕΚ Β’, έχοντας μάλιστα επικρατήσει σε βάρος της και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (0-3 εκτός έδρας).

Το τονίζει πάντως και η ΠΑΕ Νίκη ότι ο κόσμος είναι αναγκαίος, και με μήνυμά της στα social media για το παιχνίδι της Δευτέρας επισημαίνει: «Αυτήν την Δευτέρα όλοι στη Νεάπολη. Τώρα σας θέλουμε στο πλευρό μας ακόμη πιο πολύ».

Τα προβλήματα δεν έχουν εξαλειφθεί πάντως. Επιθετικός μετά και τη λύση του συμβολαίου του Μοράρ δεν έχει αποκτηθεί ακόμη. Από την άλλη, ο Χοσέτε Μιράντα δεν έχει επιστρέψει στον Βόλο ακόμη και δεν αναμένεται ούτε εντός του σαββατοκύριακου, αν και ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική Ισημερινής Γουινέας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.