Τουλάχιστον κέρδισε η Κ17…

Μπορεί η ανδρική ομάδα της Νίκης Βόλου να ισοφαρίστηκε στο τέλος του αγώνα από την τρίγλια, ωστόσο με τρίποντο, συνοδευόμενο από καλή εμφάνιση, συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα η ομάδα Κ17 της Νίκης Βόλου, καθώς νίκησε την αντίστοιχη ομάδα της Τρίγλιας, με σκορ 1-0, στο «Παντελής Μαγουλάς».

Το σκορ διαμορφώθηκε στο 25ο λεπτό, όταν την εκτέλεση κόρνερ του Σταΐδη εκμεταλλεύτηκε ο Κουμπουρλής, ο οποίος με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γκινίδης, με νέα κεφαλιά, έκανε το 1-0. Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η ομάδα του Αριστοτέλη Σίμου είχε τον έλεγχο και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ, με αποκορύφωμα αυτή του 75ου λεπτού, όταν ο Πέτρου, με πλασέ, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας της Τρίγλιας.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους «μικρούς» της Νίκης, έχει οριστεί για το πρωί της ερχόμενης Κυριακής, στην Καβάλα, κόντρα στην τοπική ομάδα. Ως βασικοί για τη Νίκη Βόλου Κ17 αγωνίστηκαν οι: Φώτο, Αλεξανδρίδης, Ιωάννου, Βλάχος, Αναστασόπουλος, Κουμπουρλής, Γιοβάνης, Αναγνώστου, Σταΐδης, Πέτρου, Γκινίδης. Χρόνο συμμετοχής πήραν και ο Τσιανάκας, Παππάς και Τσαρέλλας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.