Τουρνουά Foot Tennis στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Την Πέμπτη 14/07 στα προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου

Το 1ο τουρνουά Foot Tennis  αρχίζει στον Δήμο Ρήγα Φεραίου την Πέμπτη 14 Ιουλίου, με τις αναμετρήσεις να διεξάγονται στα προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Ρήγα Φεραίου, κ. Χρήστος Σπαθής αναφέρθηκε για τη διοργάνωση, τονίζοντας τα εξής: «Είναι μεγάλη ικανοποίηση για εμάς που για πρώτη φορά διοργανώνεται το 1ο Foot Tennis στον Δήμο μας, δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν, να δραστηριοποιούνται και ν’ ασχοληθούν με τον Αθλητισμό. Προσκαλούμε όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει τη νέα αυτή δραστηριότητα».

Στο τουρνουά έχουν δηλώσει συμμετοχή συνολικά οκτώ ομάδες που έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους των τεσσάρων, με το πρόγραμμα των αναμετρήσεων να έχει ως εξής:

Πέμπτη 14/07: Τσαμπαντάν-Χωρίς Όνομα, Μπαμπουίνοι-Τουρίστες, Τσαμπαντάν-Τουρίστες, Fighters-Aμπαλέιρος, Chicago Balls-Χαβαλένθια, Fighters-Chicago Balls.

Παρασκευή 15/07: Χωρίς Όνομα-Μπαμπουίνοι, Μπαμπουίνοι-Τσαμπαντάν, Τουρίστες-Χωρίς Όνομα, Αμπαλέιρος-Χαβαλένθια, Chicago Balls-Aμπαλέιρος, Fighters-Χαβαλένθια.

Οι τελικοί των δύο ομίλων θα διεξαχθούν την Κυριακή 17 Ιουλίου, με τον Α’ τελικό να διεξάγεται από τις 19:00 έως και τις 20:00, ενώ ο Β’ τελικός από τις 20:00 έως και τις 21:00.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.