Τουρνουά βόλεϊ για το Ορφανοτροφείο Βόλου

Το τμήμα Ανδρών βόλεϊ της Αργούς Βόλου συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια Μαγνησίας τουρνουά φιλικών αγώνων βόλεϊ φιλανθρωπικού χαρακτήρα υπέρ του Ορφανοτροφείου Βόλου, στο κλειστό γυμναστήριο της Αγριάς.

Εκτός από τη διοργανώτρια ομάδα, συμμετείχαν οι ΓΣ Βόλου και ΕΑ Λάρισας. Οι συμμετέχοντες αθλητές και φίλαθλοι προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία στη συνέχεια παραδόθηκαν σε εκπρόσωπο του Ορφανοτροφείου Βόλου. Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος διεξήχθησαν συναρπαστικοί αγώνες, που προσέφεραν όμορφο θέαμα στους παρευρισκομένους, καθώς επίσης και χρήσιμα συμπεράσματα στους προπονητές των ομάδων, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής ανδρών την ερχόμενη εβδομάδα.

Από την πλευρά της Αργούς, τονίζονται τα εξής: «Ευχαριστούμε πολύ τις ομάδες ΓΣ Βόλου και ΕΑ Λάρισας για την αποδοχή της πρόσκλησης και την προσφορά τους, και την Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού Περιφέρειας Μαγνησίας (ΕΚΠΟΛ) για τη συνδιοργάνωση.

Το ανδρικό τμήμα του ΑΣ Αργώ ευχαριστεί την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για την συνδρομή της στο τουρνουά. Όπως επίσης, το γυναίκειο τμήμα του ΑΣ Αργώ ευχαριστεί την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεω και τον Ηλιόπουλο Βασίλη για την πέραν της δεκαετίας συνδρομή της , όποτε κι αυτή ζητήθηκε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.