Τουρσούγκας: «Να θυμούνται οι παίκτες μας ότι έπαιξαν με τον Ολυμπιακό Β.»

Τονίζει στο magnesiasports ο προπονητής του Αστέρα Ριζομύλου

Ο Αστέρας Ριζομύλου είναι αρκετά ανταγωνιστικός φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και πραγματοποιεί μία αξιόλογη πορεία ως νεοφώτιστος με 24 βαθμούς μέχρι στιγμής συγκομιδή, που τον φέρνουν στην 7η θέση και όλα δείχνουν ότι θα έχει μία πολύ άνετη παραμονή.

Οι κοκκινόμαυροι έρχονται στο προσκήνιο, καθώς αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό Βόλου το προσεχές Σάββατο στην έδρα τους, όπου έχουν μέχρι στιγμής 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες και 11-5 τέρματα.

Για το πώς βλέπουν το παιχνίδι στον Αστέρα Ριζομύλου με τους ερυθρόλευκους μίλησε στο magnesiasports ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Τουρσούγκας, ο οποίος τονίζει: «Παίζουμε με τον Ολυμπιακό Βόλου, το μεγαλύτερο όνομα στο τοπικό πρωτάθλημα, και θα έχουμε όλα τα βλέμματα πάνω μας. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μία καλή παρουσία και τα παιδιά να είναι όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση.

Θα θέλαμε βέβαια κάποιοι παίκτες μας, που προέρχονται από τραυματισμούς και επέστρεψαν πολύ πρόσφατα, να έχουν μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, όπως είναι ο Χρήστος Δαμάσκος, ο Μακρονάσιος, ο Μπαλίου και ο Κώστας, ώστε να αντιμετωπίσουμε το ματς ακόμη καλύτερα.

Δεν θα δούμε αυτό το ματς διαφορετικά, όλα τα παιχνίδια τα προσεγγίζουμε με την ίδια τακτική μέσα στην έδρα μας. Γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι κι ό,τι βγει. Πάνω απ’ όλα να το ευχαριστηθούν τα παιδιά και να θυμούνται ότι έπαιξαν με τον Ολυμπιακό Βόλου. Θέλουμε να ‘ρθει και ο κόσμος και των δύο ομάδων στο γήπεδο.

Πάντως, επειδή κάθε μέρα κάνουμε προπόνηση στο γήπεδό μας και λόγω και των καιρικών συνθηκών θα είναι δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος και το γήπεδο βαρύ».

Χρήστος Θανασούλης

πηγή φωτο: skiathoslife

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.