Τρεις δρομείς του ΣΔΥΒ έτρεξαν στον Μαραθώνιο Βερολίνου

Σδούκος, Τουρτούρης και Μόσιος στο Βερολίνο
Είναι ο κορυφαίος αγώνας στην Ευρώπη

Εξαιρετικό ήταν για τον ΣΔΥ Βόλου και το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου. Εκτός από τη μαζική συμμετοχή στο 11o Skiathos Trail Run 2023 Στα μονοπάτια του Παπαδιαμάντη, οι δρομείς του συλλόγου έτρεξαν στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, σε επτά ακόμη αγώνες στην Ελλάδα και στον Μαραθώνιο του Βερολίνου, συνολικά δηλαδή μαζί με τη Σκιάθο σε 10 αγώνες.

Ο Μαραθώνιος της γερμανικής πρωτεύουσας είναι ο κορυφαίος αν όχι του πλανήτη, τουλάχιστον της Ευρώπης, και είχε νικήτρια στις γυναίκες την Tigst Assefa, που με 2:11:53 σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ γυναικών στην απόσταση και νικητή τον Eliud Kipchoge με 2:02:42, ο οποίος είχε κάνει παγκόσμιο ρεκόρ στον αγώνα του 2022.

Τρεις δρομείς του ΣΔΥ Βόλου έδωσαν το παρών στον αγώνα, με τον Νίκο Μόσιο να τερματίζει σε 3 ώρες 11:07, εντυπωσιακό χρόνο για την κατηγορία 60 ετών. Τον 4ο του Μαραθώνιο μέσα σε 11 μήνες έτρεξε ο Παντελής Τουρτούρης σε 4:19:05, παρά τα προβλήματα των θλάσεων του καλοκαιριού και ακολουθεί και ο 5ος του αγώνας σε ενάμιση μήνα στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας. Τον πρώτο του Μαραθώνιο έτρεξε ο Θωμάς Σδούκος και τερμάτισε με επιτυχία στο Βερολίνο σε 5:02:23.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.