Τρεις μέρες γιορτής για τον στίβο της Νίκης (pics)

Όμορφες χριστουγεννιάτικες γιορτές που διοργάνωσαν οι προπονήτριες της ακαδημίας στίβου της Νίκης Βόλου, Βάσω Κολλυμένου, Σόνια Αθανασίου, Ηλιάνα Σταυρουλάκη και Έφη Φλώρου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία για τους αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων της ακαδημίας καθώς και για την προαγωνιστική μας ομάδα!
Οι γιορτές έγιναν σε τρεις διαφορετικές ημέρες χωρίζοντας τα παιδιά ανά τμήματα και ανά ηλικίες προσαρμόζοντας ανάλογα και τον βαθμό δυσκολίας των διάφορων παιχνιδιών και σκυταλοδρομίων στα οποία συμμετείχαν.
Οι προπονήτριες της Νίκης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να χαρίσουν σε όλα τα παιδιά όμορφες στιγμές χαλάρωσης, διασκέδασης, ψυχαγωγίας και αξέχαστων αναμνήσεων.
Στα δεκάδες παιδιά που συμμετείχαν μοιράστηκαν δωράκια από τους Άγιους Βασίληδες, τους οποίους το τμήμα στίβου της Νίκης ευχαριστεί θερμά που συμμετείχαν στη γιορτή και έδωσαν μεγάλη χαρά στους αθλητές.
Επίσης εκφράζονται θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι βοήθησαν και συνέβαλαν, ώστε να πραγματοποιηθούν όλες οι χριστουγεννιάτικες γιορτές με επιτυχία.
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους:
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.