Τρία και πέντε ευρώ τα εισιτήρια του ματς Ολυμπιακός Β.-Αγ. Άννα στο Κύπελλο

Σε ανακοίνωσή του για τον ημιτελικό Κυπέλλου με την Αγία Αννα μεθαύριο Κυριακή (21/4) ο Ολυμπιακός Βόλου αναφέρει τα εξής: “Την Κυριακή στις 17:00 επιστρέφουμε στο ΕΑΚ για το τελευταίο παιχνίδι έδρας πριν την έναρξη της διαδικασίας των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Αυτήν τη φορά θα αγωνιστούμε για τον θεσμό του Κυπέλλου και πιο συγκεκριμένα για τον ημιτελικό με αντίπαλο την ομάδα της Αγίας Άννας.
Για όσους φιλάθλους δεν ακολουθήσουν την ομάδα μπάσκετ στο Κιλκίς που δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα εκείνη την ώρα, πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα, να την στηρίζουμε στα δύσκολα, χωρίς ακρότητες, ΜΟΝΟ με τη φωνή μας.
Κανείς δεν είναι πάνω από στην ομάδα και πάνω από το καλό της ομάδας. Ενημερώνουμε πως δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας οικονομικής ενίσχυσης, ωστόσο οι κάτοχοι με την επίδειξη της κάρτας θα εισέρχονται με εισιτήριο οικονομικής ενίσχυσης το οποίο ορίστηκε στα 3€.
Οι τιμές των εισιτηρίων οικονομικής ενίσχυσης έχουν οριστεί ως εξής:
·Κανονικό: 5€
·Κατόχων Διαρκείας-Πολυτέκνων-Ανέργων-Οργανωμένων: 3€
Συνιστούμε έγκαιρη προσέλευση στο στάδιο για την ομαλή προσέλευση όλων των φιλάθλων. Η θύρα του σταδίου θα ανοίξει δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.