Τρίποντο μετά από 73 μέρες ο ΝΠΣ Βόλος, 3-1 τον ΟΦΗ

Προσπάθεια του Σιέλη με αντίπαλο τον Μπακού

Απέναντι σ’ έναν αστείο ΟΦΗ, που εμφάνισε και πάλι τις γνωστές αγωνιστικές του παθογένειές του μετά τα δύο θετικά αποτελέσματα με τον Δέλλα στον πάγκο του, ο ΝΠΣ Βόλος κατάφερε να επιστρέψει μετά από καιρό στα τρίποντα και να πάρει βαθιά ανάσα.

Οι κυανέρυθροι του Χρήστου Κόντη επιβλήθηκαν στο Πανθεσσαλικό με 3-1 (31’ αυτογκόλ Βούρος, 61’ Σιέλης, 70’ Μπερτόλιο-13’ Λάρσον) των Κρητικών, που ήταν για λύπηση, γευόμενοι ξανά τη χαρά της νίκης μετά τις 17/12/23, μετά δηλαδή από 73 μέρες, όταν είχαν κερδίσει με 1-2 τη Λαμία.

Έκτοτε μέτρησαν δέκα ματς χωρίς τρίποντο με επτά ήττες και τρεις ισοπαλίες, αλλά σήμερα (28/2) πανηγύρισαν και πάλι, φτάνοντας στους 20 βαθμούς, έχοντας καταφέρει να σκοράρουν τρία γκολ με πέντε (!) τελικές προσπάθειες σε όλο το ματς.

Το πρώτο μέρος δεν είχε ουσιαστικά φάσεις πέραν αυτών που σημειώθηκαν τα δύο γκολ, ένα για κάθε ομάδα. Στο 13ο λεπτό στην πρώτη του τελική ο ΟΦΗ κατόρθωσε να προηγηθεί με 0-1. Ο Μύγας έδιωξε πάνω στον Νέιρα, που πάσαρε στον Λάρσον κι αυτός με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ με το αριστερό στην απέναντι δεξιά γωνία άνοιξε το σκορ.

Στο 31’ ο ΝΠΣ Βόλος ισοφάρισε με τη βοήθεια της τύχης, καθώς μετά από κόρνερ, που παίχτηκε με πάσα, η μπάλα βγήκε προς τα έξω στον Ντε Καμπς, που έκανε το σουτ. Η μπαλα κόντραρε στο σώμα του Βούρου και κατέληξε στα δίχτυα, ξεγελώντας τον Μπάουμαν για το 1-1. Η Σούπερ Λιγκ κατακύρωσε το τέρμα ως αυτογκόλ του Βούρου.

Στο 61’ ο Σιέλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μπάουμαν και έγραψε το 2-1, κάνοντας την ανατροπή για την ομάδα του, που βρήκε και τρίτο τέρμα στο 70’. Σ’ αυτό το λεπτό ο Μπερτόγλιο έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα του ΟΦΗ και αφού πέρασε σαν σταματημένο τον Βούρο, που εκτέθηκε ανεπανόρθωτα, παριστάνοντας … τον κώνο, σούταρε συρτά από κοντά και νίκησε τον Μπάουμαν. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ δικαίως τα έβαλε με τους συμπαίκτες του, που μάρκαραν με τα μάτια, αλλά σημασία είχε ότι το 3-1 ήταν γεγονός, με τους γηπεδούχους να σφραγίζουν τη νίκη τους.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, ενώ να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του ματς τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στα Τέμπη με τη συμπλήρωση ενός ακριβώς χρόνου από το τραγικό δυστύχημα.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Σιέλης, Μύγας, Ντε Καμπς (65’ Λούνα), Τσοκάνης, Τρουιγιέ (46’ Μπερτόλιο), Κόμπα (90’ Ολιβέρα), Ασενούν (82’ Μωραΐτης), Χουάν Γκαρσία.

ΟΦΗ (Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Λουκάο, Βούρος, Αμπάντα, Μεγιάδο (73’ Αποστολάκης), Γκλάζερ (67’ Γκαγιέγος), Μπακού, Νέιρα (41’ λ. τρ. Χιμένεθ), Ριέρα (67’ Μοσκέρα), Φελίπε (73’ Ισέκα).

Απόδοση: magnesiasports

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.