Τρίτο διπλό για Σαρακηνό με 2-3 επί της Ακρόπολης

Ο Σαρακηνός πήρε το διπλό στο Σέσκλο με σκορ 2-3 απέναντι στην Ακρόπολη, σ’ ένα ματς που επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό στον ώμο του Παγώνη στο 60’.

Οι Σεσκλιώτες κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο 29’ με τον Χρυσαφόπουλο, που  πλάσαρε εύστοχα εντός περιοχής, αλλά ο Σαρακηνός στη συνέχεια όχι μόνο ανέτρεψε το σκορ, αλλά και καθάρισε το ματς με τρία γκολ.

Αρχικά, στο 59’ ο Αραμπατζής με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τσιανάκα ισοφάρισε, ενώ στο 65’ Τσιανάκας με πέναλτι, που κέρδισε ο Αγγελής, σημείωσε το 1-2, για να έρθει στο 71’με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Αραμπατζής μετά από ασίστ του Αγγελή να κάνει το 1-3.

Η Ακρόπολη, που είχε μία καλή στιγμή να ισοφαρίσει ενδιάμεσα σε 2-2 με τον Αξιώτη, μείωσε με τον ίδιο παίκτη στο 93’.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Σαρακηνό και η 3η συνολικά, όλες εκτός έδρας.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ (Τσουκάλης): Βίτσος, Πούλιος, Σιδέρης, Στρούγγης, Βασιλείου (76’ Γλάρος), Κολυμήτρας, Γκάγκας (73’ Τσουκάλης), Χρυσαφόπουλος, Πούλιος, Παπούλιας, Παγώνης (λ. τρ. 60’ Αξιώτης)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ (Φασουράκης): Καρακασίδης, Στεργίου (46’ Τσάνιος), Αγγελής, Ράπτης, Γιαουπλάρι, Κατής (73’ Καλλιακούδας), Δημόπουλος (46’ Ζάχος), Τσιανάκας, Γκλαβίνης (46’ Μυλωνάς), Αραμπατζής, Καραγιάννης (68’ Τσιάνος).

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.