UEFA σε Ολυμπιακό: «15.000 πρόστιμο και επικοινωνήστε με την ΑΕΚ για τις ζημιές»

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο του Conference League και έγραψε χρυσή σελίδα στην ιστορία του με τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο μετά το νικηφόρο τελικό της «Αγιά Σοφιάς- OPAP Arena» απέναντι στη Φιορεντίνα.

Παρόλα αυτά μερικοί φίλοι των ερυθρόλευκων δεν σεβάστηκαν το γήπεδο της ΑΕΚ και προκάλεσαν υλικές φθορές, με την UEFA να προβαίνει σε τιμωρία εις βάρος της ομάδας του Πειραιά.

Όπως έγινε γνωστό η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία τιμώρησε τον Ολυμπιακό με χρηματικό πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδων ευρώ για τις υλικές φθορές και με επιπλέον 10 χιλιάδες ευρώ για τις ρίψεις αντικειμένων.

Παράλληλα στην αναφορά της UEFA σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός πρέπει να επικοινωνήσει με την ΑΕΚ μέσα στις επόμενες 30 μέρες, προκειμένου να καλύψει τις ζημιές που προκλήθηκαν από τους οπαδούς, όπως τα 125 σπασμένα καθίσματα, το σπασμένο plexi-glass και τις φθορές στις τουαλέτες.

Όσο για τη Φιορεντίνα, θα συμβάλει και εκείνη στην αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο γήπεδο της Ένωσης, πληρώνοντας παράλληλα και πρόστιμο 35.000 ευρώ, ενώ δεν θα έχουν τη δυνατότητα να πουλήσουν εισιτήρια στους φιλάθλους τους για το επόμενο εκτός έδρας ευρωπαϊκό τους παιχνίδι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.