Τσιμπανάκος: Πόσο καφενείο θα κάνουν τον Ολυμπιακό Βόλου;

Η δήλωση Νίκου Τσεκούρα ότι δεν μπορούν να υποβληθούν άλλες υποψηφιότητες για τις εκλογές του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, παρά την ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής για δυνατότητα υποβολής μέχρι την επόμενη Τρίτη 7/11, έφερε την αντίδραση του Ευριπίδη Τσιμπανάκου, που είπε μιλώντας στον Βόλος 9.86:

«Κάποιοι στον σύλλογο πρέπει να ντρέπονται. Να ετοιμαστούν, γιατί θα μιλήσω με ονόματα. Πόσο καφενείο μπορούν να κάνουν τον Ολυμπιακό Βόλου;

Ο κ. Τσεκούρας δε με ενημέρωσε ποτέ, παρότι μου το είχε πει εδώ και δέκα μέρες ότι θα με ενημέρωνε. Κάποιοι μικραίνουν τον σύλλογο. Λειτουργούν ως χαβαλέδες. Γιατί έβγαλαν ανακοίνωση για τις υποψηφιότητες; Βγαίνει ο ένας που θέλει να παίζει ο γιος του, βγαίνει ο άλλος για ρουσφέτια. Αυτά ας τα ξεχάσουν. Αυτά δεν μπορούσαν με μένα να κάνουν. Ήμουν πρόβλημα γι’ αυτούς. Τα μαγείρεψαν πολύ καλά, αλλά δε θα πετύχει η σούπα. Ο κόσμος θα το κρίνει.

Το αύριο του συλλόγου το βλέπω αμφίβολο. Αυτό που έκαναν δεν τους τιμάει, αλλά δε θα μείνει έτσι. Πέρσι όμως έπαιρναν τηλέφωνα για το τι θα κάνουμε.

Είχα πει ότι θα έρθω την Παρασκευή στον Βόλο να πάω σε ένα ΚΕΠ και να υποβάλω υποψηφιότητα, αλλά μετά έμαθα ότι δε θα γίνουν δεκτές νέες.

Θα δουν αυτοί που το έκαναν αυτό τι ξεβράκωμα θα φάνε στην πόλη. Δεν κάνω πίσω για κανέναν λόγο. Αυτό που έκαναν κάπου αποσκοπεί. Να ξυπνήσει ο κόσμος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.