Τσιώλης: «Θα τα καταφέρουμε»

Μετά την τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου και την ανάληψη των προεδρικών καθηκόντων στην ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, ακολούθησε η παρουσίαση του Σάκη Τσιώλη που ανέλαβε προπονητής της ομάδας.

«Είναι ένας προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκα στον Πανιώνιο και στον Ολυμπιακό Βόλου. Γνωρίζω τις ικανότητές του και ξέρω από άλλο μετερίζι ότι λόγω χαρακτήρα έχει αδικηθεί, γιατί του άξιζε καλύτερη καριέρα ιδιαίτερα μετά τον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι ικανός και άξιος και γι’ αυτό επιλέχθηκε. Θέλει ο ένας τον άλλο. Εγώ ουδέποτε ανακατεύτηκα στο θέμα των γνώσεων και των επιλογών του. Εξάλλου γι΄ αυτό βρισκόμαστε εδώ. Ξέρει τι να κάνει αυτός και τι να κάνουμε εμείς ως διοίκηση. Εμείς είμαστε έξω από τα αποδυτήρια και αυτά είναι δική του δουλειά» σημείωσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Από την πλευρά του, ο Σάκης Τσιώλης σημείωσε τα εξής: «Υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι να είμαι χαρούμενος. Ο πρώτος που έχει να κάνει και με την οικογένειά μου είναι ότι ξαναγυρίζω στη δουλειά μου, στο ποδόσφαιρο, που υπηρετώ επί 40 χρόνια με συνέπεια, αγάπη και πάθος. Ο δεύτερος είναι ότι γυρίζω σε μία πιο όμορφη πόλη απ’ ότι άφησα πριν από δέκα χρόνια, βλέποντας πολύ γνωστά και αγαπητά πρόσωπα και δεν παραλείπω όλες αυτές τις στιγμές που ζήσαμε όπως προανέφερε ο Δήμαρχος και πρόεδρός μου από σήμερα. Ήταν για μένα μία παρακαταθήκη στην προπονητική μου. Βλέποντας σήμερα την παρουσία του προέδρου και πώς έχει στελεχώσει τη διοίκησή του με τους επιχειρηματίες και όλες αυτές τις προσωπικότητες, νιώθω ακόμη πιο πιεσμένος για να πετύχουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να τον κάνουμε ευτυχισμένο και ικανοποιημένο, γιατί η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου θα πρέπει να ανταποδοθεί. Θα τα καταφέρουμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.