Τσοκάνης: «Πρώτη φορά βίωσα τέτοια καιρικά φαινόμενα, κάναμε μπάνιο με εμφιαλωμένα»

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Βόλο μετά τις πλημμύρες μίλησε ο Τάσος Τσοκάνης. Ο αρχηγός του ΝΠΣ Βόλος φιλοξενήθηκε στο Metropolis, λέγοντας πως αναγκάστηκαν να κάνουν μπάνιο με εμφιαλωμένο νερό.

Για το πώς βίωσε αυτές τις ημέρες: «Είναι θλιβερό να γίνεται όλο αυτό και να καταστρέφονται άνθρωποι, περιουσίες. Δεν υπάρχει ρεύμα, νερό, τίποτα, μακάρι να μην ξανασυμβεί αυτό και σε κανέναν άνθρωπο».

Για τις προηγούμενες καταστροφές που είχε υποστεί η πόλη του Βόλου: «Το βιώσαμε ξανά, το μυαλό μας είναι στους συνανθρώπους μας και επειδή το ζήσαμε ξανά, το θέμα είναι να πάνε όλα καλά και να μπορεί η πόλη να μπει μέσα από υπομονή σε κανονικούς ρυθμούς ζωής. Η βροχή ξεκίνησε στις 18:00, όταν εμείς μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, εκείνη την ώρα κόπηκε το ρεύμα, το νερό και ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχει επανέλθει ούτε το ένα ούτε το άλλο».

Για το αν είχαν γίνει τα απαραίτητα έργα: «Έργα είχαν πραγματοποιηθεί. Ηταν λες και είχες ανοίξει τη μάνικα και έριχνες νερό, πρώτη φορά το βίωσα εγώ και είδα τέτοια καιρικά φαινόμενα, ό,τι και να γινόταν ήταν αναπόφευκτο ότι θα υπήρχε αυτή η εξέλιξη».

Για τις συνθήκες που υπάρχουν: «Υπάρχουν 20 ημέρες χωρίς πόσιμο νερό, ενώ την πρώτη εβδομάδα δεν μπορούσαμε να κάνουμε ούτε μπάνιο και κάναμε μόνο με εμφιαλωμένα νερά. Υπήρχαν ουρές στα πεζοδρόμια, για να πάρουν ένα νεράκι, εμείς οι παίκτες ξεφορτώναμε νερά από τα ελικόπτερα».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.