Τύμπας: “Η ομάδα έχει γίνει μία γροθιά και παίζει ποιοτικό μπάσκετ”

Τον δικό του απολογισμό έκανε ο προπονητή της Αγριάς, Στέφανος Τύμπα, για την έως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα της ομάδας του στην Α1 ΕΣΚΑΘ
 Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη επίσημη σελίδα του συλλόγου: “Το Μάιο όταν και ανέλαβα την ομάδα, ως πρώτος προπονητής, πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε ένα ρόστερ νεανικό, με φιλοδοξίες και διάθεση για δουλειά στις προπονήσεις.
Οι δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε ο Νομός μας τον Σεπτέμβριο, λόγω των φυσικών καταστροφών, επηρέασαν και την προετοιμασία της ομάδας, παρ’ όλα ταύτα καταφέραμε και βάλαμε τις βάσεις για τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε.
Δυστυχώς στα δύο πρώτα παιχνίδια η ομάδα δεν παρουσιάστηκε στο επίπεδο ετοιμότητας που θα έπρεπε με αποτέλεσμα να έρθουμε αντιμέτωποι με δύο συνεχόμενες ήττες.
Ακολούθως όμως τα παιδιά δείξανε πραγματικά μεγάλα ψυχικά αποθέματα και χωρίς να κοιτάζουν πίσω συνέχισαν την καλή δουλειά στις προπονήσεις. Αυτό ήταν δεδομένο ότι θα μας έφερνε στο μονοπάτι των επιτυχιών αργά η γρήγορα.
Η συνέπεια και η δουλειά μας στο γήπεδο άρχισαν να αποδίδουν καρπούς και καταφέραμε να πάρουμε πέντε συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα.
Παρ’ όλα τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίσαμε και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε η ομάδα έχει γίνει μια γροθιά και παρουσιάζει στο γήπεδο σιγά σιγά ποιοτικό μπάσκετ τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.
Σημαντικοί παράγοντες στην έως τώρα διαδρομή είναι το θετικό κλίμα και οι δεσμοί που έχουν δημιουργηθεί σε όλο τον οργανισμό.
Από τους παίχτες, τη Διοίκηση, τους αθλητές της ακαδημίας μας που βρίσκονται πάντα στην κερκίδα στους εντός έδρας αγώνες και φυσικά τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας, κ. Σπύρο Στρατίκη, που έχει διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην έως τώρα πορεία.
Το πρωτάθλημα όμως έχει πολύ δρόμο ακόμη, κάθε παιχνίδι έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας.
Οφείλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και συνέπεια έχοντας ως βάση την διάθεση για βελτίωση και εξέλιξη”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.