Τζήμας: «Είμαι ο ισορροπιστής στο νέο διοικητικό σχήμα»

Στην εκπομπή Τρόικα των Σπορ στον Βόλος 9.86 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, κ. Τζήμας, ο οποίος αφού επισήμανε ότι μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα, συμφώνησε πως ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια θα είναι αυτό με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Νομίζω ότι το ματς θα διεξαχθεί, όπως κι αυτό του πρώτου γύρου. Ένα παιχνίδι καθαρό, αλλά πάντα εγώ πιστεύω ότι έχουμε πιο γρήγορη ομάδα. Είναι και θέμα ημέρας. Ο Ολυμπιακός έχει διοίκηση και φιλάθλους με επίπεδο. Αυτό το παιχνίδι αργεί, γιατί θα έχουν ήδη ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα στο ματς του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα. Η ομάδα μας και μετά τη συνάντηση που έγινε, στην οποία εκπροσωπήθηκε η διοίκησή μας από τους κυρίους Βενέτη και Σανίδα, έχει ξεπεράσει την εσωστρέφεια και υπάρχει μία διοίκηση που θέλει τον πρωταθλητισμό και να τελειώσει τη σεζόν η Νίκη με αξιοπρέπεια».

Στη συνέχεια έκανε λόγο για ένα νέο διοικητικό σχήμα, στο οποίο θα συμμετέχει κι αυτός:

«Ετοιμάζεται ένα μεγάλο διοικητικό σχήμα για τη Νίκη Βόλου. Είμαι πιο ήρεμος και εγώ, προσεγγίζοντας τα πράγματα υπό διαφορετικά οπτική γωνία. Μπορώ να είμαι ο ισορροπιστής της Νίκης Βόλου και μπορώ να είμαι η σφραγίδα με τη θεωρητική εντιμότητα που με διακρίνει και τον καθημερινό αγώνα. Η ομάδα έχει να πάρει εισοδήματα από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ξεπερνάμε προβλήματα καθημερινά δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Στο σχήμα θα είναι και παλιά πρόσωπα, μετά από προσέγγιση προς το πρόσωπό μου και την εμπιστοσύνη προς αυτό και βλέποντας τα θετικά στοιχεία. Γίνονται καθημερινές συζητήσεις και προσεγγίσεις σε πιο ήπιο κλίμα. Εγώ σέβομαι τον καθέναν που θέλει να διεκδικήσει κάτι (σ.σ. αναφορά στις εκλογές του Ερασιτέχνη). Η θητεία μου είναι διετής και δεν επηρεάζεται από τις εκλογές του Ερασιτέχνη».

Σε ερώτηση αν υπάρχει μία συνένωση δυνάμεων γύρω από το πρόσωπό του, απάντησε: «Ακριβώς αυτό. Το μόνο πρόβλημα που δεν έχει (σ.σ. αυτή η κίνηση) είναι το οικονομικό, αφού έχουν γίνει συζητήσεις μ’ αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό ξεπερνιέται εύκολα, γιατί, όταν έχεις πέντε ανθρώπους δυνατούς, δεν μπορεί αυτήν την πρόταση να την αντικρούσει κανείς, ακόμη κι ένας μεγάλος επιχειρηματίας που δεν υπάρχει και δε θα υπάρξει. Γίνεται ορατό από τον κόσμο ποιοι είμαστε εμείς, γιατί θέλουμε να δούμε από φέτος την ομάδα στην παραπάνω κατηγορία. Θα είναι τόσο ενωτικές οι ομιλίες, όταν θα ‘ρθει η ώρα των εκλογών, που δε θα αδικηθεί κανείς. Η Νίκη είναι μία δύναμη που σε παίρνει από τα μαλλιά και σε σηκώνει. Νίκη γεννιέσαι και δε γίνεσαι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.