Τζιώρας: «Το οικονομικό δε μ’ ενδιέφερε, τα βρήκαμε σε ηθικό επίπεδο»

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Τζιώρα μετά την παραμονή του στο magnesiasports

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συμφωνία παραμονής του έκανε στο Magnesiasports ο Χρήστος Τζιώρας. Ο φορ της Νίκης και φυσικός της ηγέτης τόνισε ότι θέλει να είναι κι αυτός μέλος αυτής της ομάδας, που στοχεύει στο κάτι παραπάνω και στην άνοδο, ενώ επισήμανε ότι το οικονομικό στις συζητήσεις του με τη διοίκηση πέρασε σε δεύτερη μοίρα και γι’ αυτόν έπαιξε ρόλο ότι έδωσε τα χέρια για κάποιους ηθικούς κυρίως λόγους, που έπρεπε να μείνει στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Τζιώρας στο Magnesiasports:

«Είμαι χαρούμενος που παρέμεινα και βρέθηκε η χρυσή τομή, καθώς η αλήθεια είναι ότι είχαμε κάποιες μικρές διαφωνίες στην αρχή, αλλά τα βρήκαμε. Πλέον θέλω να γυρίσω δυνατός και να έχω υγεία κι όχι αυτήν την κακοτυχία που είχα πέρσι. Η ομάδα κάνει καλές και σοβαρές κινήσεις.

Πέρσι βάλαμε τις βάσεις, χτίζοντας την ομάδα από το μηδέν, και φέτος με τους καινούριους παίκτες πιστεύω να καταφέρουμε κάτι παραπάνω, που θα είναι η άνοδος. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και συσπειρωμένοι. Έκανα μία συμφωνία με τον κ. Βενέτη και τον κ. Ιμεράι και μου υποσχέθηκαν αυτοί ότι η ομάδα φέτος θα είναι πολύ πιο δυνατή. Το οικονομικό ήταν το τελευταίο που μ’ ενδιέφερε αυτή τη στιγμή, αλλά δώσαμε τα χέρια για κάποιους ηθικούς πρώτα απ’ όλα λόγους, που θα ‘πρεπε να μείνω στην ομάδα. Αφού τα βρήκαμε και σ’ αυτό το επίπεδο, κλείσαμε τη συμφωνία. Όλοι έχουμε στόχους και θα προσπαθήσουμε να πάμε την ομάδα πιο ψηλά. Η διοίκηση έχει εγγυηθεί στον κόσμο ότι θα πάει την ομάδα ψηλά. Από κει και πέρα θέλω να ‘μαι και εγώ μέλος αυτής της ομάδας, που έχει στόχο το κάτι παραπάνω».

Στη συνέχεια ρωτήσαμε τον Χρήστο Τζιώρα για το πώς βλέπει τις κινήσεις που κάνει ο μεγάλος αντίπαλος της ομάδας του, που είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, και τόνισε: «Οι κινήσεις θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Εγώ θα ζητήσω από τον κόσμο να περιμένει να μας κρίνει μέσα στο γήπεδο κι όχι στο μεταγραφικό παζάρι».

Όσο για το πότε θα επιστρέψει στα γήπεδα: «Με την έναρξη του πρωταθλήματος στις 23 Σεπτεμβρίου ελπίζω ότι θα είμαι σχεδόν έτοιμος. Απλά δε θα μπω στην προετοιμασία της ομάδας. Θα αρχίσω ένα δικό μου πρόγραμμα στα μέσα Αυγούστου, κατά τη διάρκεια δηλαδή της προετοιμασίας των συμπαικτών μου, και σιγά-σιγά θα αρχίσω να μπαίνω. Ο χρόνος επιστροφής για τον δικό μου τραυματισμό εξαρτάται από τον καθένα παίκτη ξεχωριστά, τον οργανισμό του και την ψυχολογία του. Δεν είναι χιαστός που θα σου πει ο γιατρός ξεκάθαρα ότι είσαι εκτός έξι μήνες. Στο είδος του δικού τραυματισμού, αν μπορείς να μπεις πιο μπροστά, θα μπεις. Ο γιατρός μου είπε ότι το πρήξιμο έχει υποχωρήσει πιο μπροστά. Φυσικά παίζει ρόλο ότι κάνω και την καλύτερη αποκατάσταση».

Χρ. Θαν.

 

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.