United Cup: Στα ημιτελικά με Τσιτσιπά-Σάκκαρη η Ελλάδα

H εθνική ομάδα τένις γιορτάζει την πρόκριση στα ημιτελικά του United Cup. Τα βαριά της όπλα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη στο καθοριστικό παιχνίδι νίκησαν τον Μπόρνα Γκότζο και την Πέτρα Μάρτιτς στο μεικτό διπλό με 7-6 (6), 6-4 και η Ελλάδα με συνολικό σκορ 3-2 πήρε τη σειρά από την Κροατία στον τελικό του Περθ και μαζί την πρόκριση στη συνέχεια της διοργάνωσης.

To ταξίδι για την εθνική ομάδα συνεχίζεται στη διοργάνωση, αφού από το Περθ μετακομίζει στο Σίδνεϊ για την τελική φάση και αρχικά τα παιχνίδια των ημιτελικών με την Ιταλία την Παρασκευή (6/1) και το Σάββατο (7/1). Στο άλλο ημιτελικό ζευγάρι οι ΗΠΑ θα αγωνιστεί με την Πολωνία.

Η τελική σειρά των αγώνων με την Κροατία στο Περθ μπορεί να άρχισε με την ήττα της Παπαμιχαήλ, όμως από τη στιγμή που ο Στέφανος Τσιτισιπάς και η Σάκκαρη πήραν τα δικά τους παιχνίδια στο μονό, οι πιθανότητες η τελική νίκη στο ζευγάρι να κριθεί στον 5ο αγώνα και στο μεικτό διπλό ήταν περισσότερες, όπως και αποδείχθηκε μετά τη νίκη του Μπόρνα Γκότζο απέναντι στον 18χρονο Στέφανο Σακελλαρίδη, για το 2-2

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.