Β’ ΕΠΣΘ: Αποτελέσματα και σκόρερ της Κυριακής (07/11)

Η αγωνιστική δράση για την 4η ημέρα της Β’ ΕΠΣΘ είχε συνέχεια σήμερα Κυριακή 7 Νοεμβρίου, με το παιχνίδι Άνθιμος Γαζής-Κένταυρος Νοτίου Πηλίου να ανοίγει την αυλαία και τις δύο ομάδες ν’ αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Το σκορ άνοιξε για τον Άνθιμο Γαζή ο Κουλάκογλου με προβολή μόλις στο 7′, ωστόσο το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους δεν ήρθε ποτέ. Αντίθετα, στο 65΄ο Ζούζουλας Γ. ισοφάρισε σε 1-1. Ο Άνθιμος Γαζής είχε μάλιστα και τρία δοκάρια, με τους Κίτσα στο 18′, τον Κουλάκογλου στο 75′ και τον Δημόπουλο Αργύργη στο 80′.

Από την άλλη, με 2-1 επικράτησε ο ΕΛ Νηλέας σε βάρος των Μικροθηβών. Στο 6′ ο Ιντζόγλου έκανε το 1-0 για τον ΕΛ Νηλέας ενώ για τις Μικροθήβες ο Ρομάριο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1. Στο 75′ ο Παπαγεωργίου για τους φιλοξενούμενους δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα που απέκρουσε με το πόδι, και οι γηπεδούχοι βγήκαν στην κόντρα για να πετύχουν το δεύτερό τους τέρμα με τον Λιάκο.

Τέλος, η ΑΠΟΒ επικράτησε 5-3 σε βάρος των Νέων Αθλητών Νίκης. Το 1-0 έγινε με πλασέ του Σουφλή στο 20′, και στο 33′ το 2-0 με τον Χουμπλή. Οι Νέοι Αθλητές μείωσαν με αυτογκόλ στο 43′ με τον Γκινίδη να ισοφαρίζει 2-2 στο 50′ ενώ πήρε το προβάδισμα στο 60′ με τον Μπουρνάκη.

Τελικά η ΑΠΟΒ ισοφάρισε με πέναλτι του Χουμπλή στο 72′ και στο 84′ ο Νταϊλάνι έκανε το 4-3. Το τελικό 5-3 διαμόρφωσε ο Χουμπλής στο 89′, μετά από απόκρουση πέναλτι από τον τερματοφύλακα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.