Β’ Εθνική Πόλο Ανδρών: Ετοιμάζεται ο ΟΕΑ-ΝΑΒ

Το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, αρχίζει το τριήμερο 16-18/7, με τους αγώνες της Α’ Φάσης, που διεξάγονται σε 4 Ομίλους και τον ΟΕΑΝΑ Βόλου να θέλει το καλύτερο δυνατό στο «Αντώνης Ρέπανος» της Πάτρας, απέναντι στους Επειό Ηλίδας, ΝΟ Ναυπλίου και ΝΑΟ Κέρκυρας.

Η αρχή για τον ΟΕΑ/ΝΑΒ γίνεται το Σάββατο 17/07 αντιμετωπίζοντας στις 20:00 τον ΝΑΟ Κέρκυρας. Διπλή είναι η υποχρέωση από την άλλη την Κυριακή 18 του μηνός, καθώς στις 11:00 θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ΝΟ Ναυπλίου και στις 18:30 με τον Επειό Ηλίδας.

Στη Β’ Φάση (17-19 Σεπτεμβρίου) σχηματίζονται εκ νέου 4 Όμιλοι, με επικεφαλής τις 1ες ομάδες στην Α’ Φάση, χωρίς μεταφορά βαθμολογίας.

Από την Τελική φάση που θα ακολουθήσει (24-26 Σεπτεμβρίου), οι 2 πρώτες ομάδες προβιβάζονται στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ενώ δεν υποβιβάζεται καμία στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Βολιώτικη μονομαχία στο πρωτάθλημα Νεανίδων

Την ίδια στιγμή σε πέντε ομίλους διεξάγεται (16-18/7) η προκριματική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νεανίδων (Κ17), με καθαρά βολιώτικο ενδιαφέρον στον θεσσαλικό όμιλο, όπου έχουν τοποθετηθεί ΟΕΑΝΑ και ΟΥΚ Βόλου.

Μαζί τους οι ΠΑΟΚ και Άρης Θεσσαλονίκης θα δώσουν τα παιχνίδια στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου.

Το πρόγραμμα ξεκινά το Σάββατο 17 Ιουλίου με τον ΟΕΑ/ΝΑΒ να παίζει εναντίον του ΠΑΟΚ στις 19:00, ενώ ακολουθεί στις 20:30 η αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρη και ΟΥΚ Βόλου. Την Κυριακή 18/07, στις 09:30 διεξάγεται ο αγώνας ΠΑΟΚ-ΟΥΚ Βόλου και στις 11:00 αυτός ανάμεσα σε Άρη και ΟΕΑ/ΝΑΒ.

Την ίδια ημέρα διεξάγεται και η 3η αγωνιστική, με τις αναμετρήσεις Άρης-ΠΑΟΚ (16:30) και ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΟΥΚ Βόλου.

Στην Τελική φάση, που θα διεξαχθεί 23-25 Ιουλίου, προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (σύνολο 8).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.