Βάλσαμο για τη Νίκη η αναβολή

Με πολύ θετικό μάτι είδαν άπαντες στη Νίκη την αναβολή του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής μετά την απόφαση της ΕΠΟ, που στηρίχθηκε στην πρόγνωση για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Είναι κοινό μυστικό ότι το κλίμα ήταν άσχημο στην ομάδα λόγω της μεγάλης διοικητικής αναταραχής που υπάρχει και πως αυτή θα πήγαινε με κακές προϋποθέσεις να αγωνιστεί στο πολύ κρίσιμο ματς με τον Διαγόρα Σεβαστής.

Πέρα από τις δεδομένες και πολύ σημαντικές απουσίες των τιμωρημένων Ναουμίδη και Παρασκευαΐδη, υπάρχει και το γεγονός ότι η Νίκη παρέμενε χωρίς ενίσχυση λόγω αδυναμίας των ιθυνόντων της ομάδας να ολοκληρώσουν την οποιαδήποτε μεταγραφή, ενώ κάποιοι βασικοί παίκτες είχαν και εξακολουθούν να έχουν τάσεις φυγής, βλέποντας την άσχημη λειτουργία της ομάδας. Μέσα σ’ όλα αυτά είχαμε και τη γρήγορη αποχώρηση τόσο των τριών Ουκρανών όσο και του κ. Σταύρου Διαμαντόπουλου, που δεν έχει ξαναεμφανιστεί στο Π. Μαγουλάς μετά τη Δευτέρα.

Πλέον, η Νίκη κερδίζει χρόνο, αφού διάχυτη ήταν η αίσθηση πως στον αγώνα της Κυριακής πήγαινε σαν.. πρόβατο επί σφαγή, και υπάρχει ελπίδα μήπως μέχρι το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας πλέον αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.

Να τονιστεί επίσης ότι μετά την αναβολή, την Παρασκευή έγινε προπόνηση το πρωί και έπειτα οι παίκτες πήραν ρεπό μέχρι τη Δευτέρα…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.