Βαρύ πρόγραμμα για τον ΝΠΣ Βόλος με συνεχόμενα παιχνίδια

Δεν του πάνε του ΝΠΣ Βόλος εντός έδρας οι ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, όπως φάνηκε τουλάχιστον και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, γνωρίζοντας βαριά ήττα 0-4 μετά και από αυτήν με τον Παναθηναϊκό με 1-5, και αναγκαστικά οι «κυανέρυθροι» κοιτούν τη συνέχεια…

«Πάντα μια ήττα φέρνει απογοήτευση, πόσο μάλλον με ένα τόσο ευρύ σκορ. Είχαμε προσδοκίες από αυτό το ματς. Αυτή η ομάδα μάς δίνει τη δυνατότητα να έχουμε προσδοκίες, το έχει δείξει στο παρελθόν, αλλά πολλές φορές συμβαίνουν πράγματα αγωνιστικά και πρέπει να παραδεχτείς την ανωτερότητα της άλλης ομάδας. Δεν θα σταθώ σε απουσίες. Η είσοδός μας στο παιχνίδι ήταν καλή, κρατούσαμε την ΑΕΚ μακριά από την περιοχή μας, αλλά μετά το πρώτο γκολ που ήρθε από μια στατική φάση έπεσε ο διακόπτης. Έπρεπε να είμαστε πιο ώριμοι. Ο Βόλος είναι μια ομάδα που πάντα προσαρμόζεται στις συνθήκες, έχουν έρθει τρία νέα παιδιά και προσπαθούμε να τους ενσωματώσουμε», ανέφερε ο προπονητής του ΝΠΣ, Κώστας Μπράτσος, μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Eπόμενο παιχνίδι για τον ΝΠΣ πλέον έρχεται τη νέα χρονιά, αφού αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ εκτός έδρας για τη 16η (εμβόλιμη) αγωνιστική, την Τρίτη 3 Ιανουαρίου. Το πρόγραμμα από εκεί και πέρα δεν είναι εύκολο, μιας και ακολουθεί για τη 17η αγωνιστική την Κυριακή 8 Ιανουαρίου το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Eντός έδρας είναι και ο επαναληπτικός του κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στις 11 Ιανουαρίου, ενώ τη Δευτέρα 16 του μηνός ακολουθεί η αναμέτρηση για το πρωτάθλημα με τον Ιωνικό εκτός έδρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.