Βαθμό στο 95′ στο “Βικελίδης” με τον … άγνωστο Μάλτσι η Λαμία

Οι παίκτες της Λαμίας πανηγυρίζουν την ισοφάριση στο 95'

Με τον Φλοσάρντ Μάλτσι, έναν παίκτη άγνωστο στο ευρύ κοινό, να αποδεικνύεται «χρυσή αλλαγή», η Λαμία κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με σκορ 2-2 από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Λορέν Μορόν στο 48′ με πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος για χέρι του Κορνέζου και στο 74′ με κεφαλιά προσπάθησε μόνος του να δώσει τη νίκη στους Θεσσαλονικείς.

Ωστόσο, πρώτα ο Ματίας Ακούνια στο 56′ με γυριστό σουτ από πλάγια αριστερά της μικρής περιοχής κι εν συνεχεία ο 29χρονος Αλβανός επιθετικός με δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία του Κουέστα από το ύψος του πέναλτι, χάρισαν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα από τη Φθιώτιδα.

Ο Μάλτσι είναι ένας παίκτης άγνωστος στο ευρύ κοινό, που ξεκίνησε από την ΑΕΚ και αφού πέρασε από Νέα Ιωνία, Γλυφάδα, Αστέρα Μαγούλας, Τρίγλια Ραφήνας, Ηλυσιακό, τις αλβανικές Λάτσι και Μπίλις και την Καλλιθέα πέρσι, πήγε φέτος στη Λαμία και στην 4η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα φέτος πέτυχε ένα πολύτιμο γκολ.

Ο Άρης έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την πρώτη τετράδα, με τη Λαμία να παίρνει μόλις τον δεύτερο βαθμό της στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, αλλά να ανεβαίνει ψυχολογικά έπειτα από ένα κακό, για εκείνη, διάστημα.

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Νταρίντα (90’+2′ Τζούρασεκ), Εμβοντό (90’+3′ Βερστράτε), Πάρντο (46′ Ζαμόρα), Σουλεϊμάνοφ (90′ Κάρλσον), Μενέντες (67′ Ρουπ), Μορόν.

ΛΑΜΙΑ (Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ, Σιμόν, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Τζανδάρης, Νούνιες (73′ Τόσιτς), Τσιλούλης (90’+1′ Τσούκαλος), Σλίβκα (85′ Σίντκλεϊ), Ακούνια (73′ Στάνκο), Καρλίτος (85′ Μάλτσι).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.