Βιδάνης και Κουτούπης στον ΑΟ Άνω Λεχωνίων

Tην ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας συνεχίζει η διοίκηση του ΑΟ Άνω Λεχωνίων, καθώς ανακοίνωσε τη συμφωνία με τους Φαμπιάν Βιδάνη (αριστερά στη φωτογραφία) και Γιώργου Κουτούπη (δεξιά).

Ο 16χρονος Βιδάνης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα του Θησέα Αγριάς, πέρασε από τον Ολυμπιακό Βόλου, τη Δύναμις και ήταν μέλος της Κ16 και Κ17 της ομάδας του ΝΠΣ Βόλος. «Πλέον έρχεται να ενισχύσει σημαντικά την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας μας» αναφέρει η διοίκηση του ΑΟ Άνω Λεχωνίων.

Όσον αφορά τον 17χρονο Κουτούπη, ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα και αυτός από τον Θησέα Αγριάς, συνέχισε στη Δύναμις και ύστερα στην Κ16 και Κ17 του ΝΠΣ Βόλος. Επιπλέον ήταν μέλος των Μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Θεσσαλίας. «Πλέον έρχεται στην ομάδα μας με σκοπό να κάνει το αριστερό άκρο της ομάδας αδιαπέραστο» σημειώνει επίσης η διοίκηση του συλλόγου και καταλήγει στην ανακοίνωσή της: «Φαμπιάν, Γιώργο καλώς ήρθατε στην οικογένεια του ΑΟΑΛ. Σας ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.