«Βλέπει» μόνο την Αταλάντη ο Θησέας Αγριάς

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η ομάδα του Θησέα Αγριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, φιγουράροντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογικής κατάταξης. Αν και απέχει από την κορυφή οκτώ βαθμούς, το σύνολο του Λάκη Μπακάλη αισιοδοξεί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και προετοιμάζεται για ένα δύσκολο-όπως το χαρακτηρίζει ο προπονητής της ομάδας-παιχνίδι με την Αταλάντη την ερχόμενη Κυριακή, εντός έδρας.

Την περασμένη Κυριακή ο Θησέας Αγριάς δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του ουραγού στη βαθμολογία ΑΟ Ποταμιάς, εκτός έδρας, με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση να αποτελεί ήδη παρελθόν, ενώ όλοι έχουν επικεντρωθεί στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής.

«Έχουμε μία δύσκολη αναμέτρηση μπροστά μας, με αντίπαλο μία ομάδα που προσπαθεί να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία» σχολιάζει σχετικά ο Λάκης Μπακάλης, για να συμπληρώσει: «Πρόκειται για μία ομάδα καλοδουλεμένη και αναμένεται να είναι δύσκολος αντίπαλος. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να δείξουμε υπομονή και συγκέντρωση στο παιχνίδι μας, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε απέναντι στην Αταλάντη».

Αν και σε γενικές γραμμές η προετοιμασία έχει κυλήσει ομαλά για το σύνολο του Θησέα, ο Λάκης Μπακάλης μετρά σίγουρα μία απουσία, ενώ αμφίβολος είναι ένας ακόμη παίκτης. Απών από την αναμέτρηση της Κυριακής αναμένεται να είναι ο Κώστας Οικονόμου που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον πρόσφατο τραυματισμό του και δεν συμμετέχει στις προπονήσεις, ενώ ενοχλήσεις νιώθει και ο Θάνος Κυρίτσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.