«Βλέπουμε μία αναγέννηση του Ολυμπιακού Β.-Πρώτα το Κύπελλο, μετά τα μπαράζ»

Οι δηλώσεις του Στέλιου Αρσένου στα γραφεία της ΕΠΣΘ

Ο Στέλιος Αρσένος στις δηλώσεις του για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, αφού αρχικά ευχαρίστησε τον Γιώργο Δανόπουλο για τα καλά του λόγια, έκανε λόγο για αναγέννηση της ομάδας του τη φετινή σεζόν, ενώ τόνισε πως στόχος τώρα είναι ο τελικός και μετά θα κοιτάξουν άπαντες τα μπαράζ.

Αναλυτικότερα: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, στο προπονητικό τιμ και τη διοίκηση του Πυράσου για την πορεία που έκαναν στο πρωτάθλημα και για τη συμμετοχή τους στον τελικό κυπέλλου.

Πολλά συγχαρητήρια όμως θέλω να δώσω και στους δικούς μου παίκτες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια σε μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Έφτασαν την ομάδα και στον επόμενο στόχο που είναι ο τελικός κυπέλλου και διεκδικούν με αξιώσεις το κύπελλο.

Αυτό που λέω στα παιδιά είναι ότι με όποια ομάδα κι αν παίζουμε είμαστε υποχρεωμένοι ως μεγάλη ομάδα να κερδίζουμε και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο, γιατί από την αρχή σε μία δύσκολη χρονιά είναι κοντά μας και στηρίζει την ομάδα.

Όταν λαμβάνεις τέτοια θετικά μηνύματα, καταλαβαίνεις πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός κι αυτό φαίνεται στα δύσκολα. Ο Ολυμπιακός πέρασε πάρα πολύ δύσκολα στη χειρότερη στιγμή της ιστορίας του και καταφέραμε να ανατρέψουμε όλο το σκηνικό και να ζητάμε μία αναγέννηση. Το έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί. Μένει ακόμη ένας στόχος μέσα από ένα μίνι πρωτάθλημα επτά ομάδων, για να το υλοποιήσουμε και για να πούμε ότι ήταν μία άκρως επιτυχημένη χρονιά.

Εγώ θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου και περιμένω ανάλογη συνέχεια μέχρι τέλους.

Για μένα ο τελικός του Κυπέλλου είναι ένας τελικός γιορτής. Πρέπει να το βιώσουμε και να το καταλάβουμε όλοι, από τη στιγμή που αντιπροσωπεύει όλο το μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο. Όλες οι ομάδες ανεξαρτήτως κατηγορίας πρέπει να συμβάλλουν με την παρουσία τους και με τη βοήθεια της διοργανώτριας αρχής. Να το δούμε σαν γιορτή, να μαζευτεί αρκετός κόσμος, να χειροκροτήσει τις δύο ομάδες και ο κόσμος θέλω να συμπεριφερθεί κόσμια, γιατί θα πρέπει να είναι γιορτή.

Στο παιχνίδι ας κερδίσει ο καλύτερος, όλα αποδεικνύονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ζητώ όλος ο κόσμος να βρεθεί στο γήπεδο του Βελεστίνου».

Για το αν η ομάδα του φέτος πηγαίνει με πολύ καλύτερες προϋποθέσεις στον τελικό σε σχέση με πέρσι: «Δεν θέλω να σχολιάσω την περσινή χρονιά. Όλοι ξέρουμε και έχουμε στο μυαλό μας τι έγινε. Είναι μία εντελώς διαφορετική χρόνια φέτος κι αυτό φαίνεται από την παρουσία μας στον αγωνιστικό χώρο και από την κυριαρχία που δείχνουμε σε όλα τα παιχνίδια.

Βλέπουμε μία αναγέννηση του Ολυμπιακού, όπως του αρμόζει. Δείχνει πόσο ακολουθεί ο κόσμος, που για τα τοπικά δεδομένα είναι κάτι που δεν συμβαίνει εύκολα. Είναι μία εντελώς διαφορετική χρόνια και φαίνεται. Με πράξεις το αποδεικνύουμε και ούτε βγαίνουμε να μιλάμε. Θέλουμε να φτάσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που πρέπει να βρίσκεται με τη βοήθεια όλων».

Αν υπάρχει ανησυχία μήπως στο πίσω μέρος του μυαλού των ποδοσφαιριστών υπάρχουν μπαράζ: «Έχουμε πει με τα παιδιά από την αρχή ότι με όποιον και να παίζουμε είτε φιλικό είτε επίσημο, σκοπός μας είναι να κερδίζουμε. Αυτό αντιπροσωπεύει αυτή την ομάδα και αυτό έχουμε στο μυαλό μας. Αυτή τη στιγμή είναι ο τελικός Κυπέλλου, θέλουμε να το χαρούν τα παιδιά και να δείξουν την ποιότητά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να βοηθήσει ο Θεός να έρθει η κατάκτηση του Κυπέλλου και μετά κοιτάμε τον επόμενο στόχο που είναι τα μπαράζ».

Τέλος, να σημειωθεί, όπως ενημέρωσε ο Στέλιος Αρσένος, ότι απών από τον τελικό θα είναι ο στρατευμένος Τασιούλης.

Χρήστος Θανασούλης

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.