Βόλεϊ Ανδρών-Γυναικών: Οι Ειδικές Προκηρύξεις του Κυπέλλου Ελλάδας

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ οι Ειδικές Προκηρύξεις του Κυπέλλου Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες. Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 23:59.

Στο κύπελλο Ανδρών, δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα σωματεία της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και της Pre League Ανδρών. Στο κύπελλο Γυναικών, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία της Pre League Γυναικών και της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα απλού αποκλεισμού (Νοκ άουτ). Σε κάθε κλήρωση που θα πραγματοποιείται για τον χωρισμό των ομάδων σε ζευγάρια θα λαμβάνεται πρώτα υπόψη η γεωγραφική θέση των ομάδων που συμμετέχουν. Ο τρόπος διεξαγωγής της Α’ Φάσης (αριθμός κλήρωσης ζευγαριών σε κάθε αγωνιστική, τυχόν απευθείας πρόκριση στην επόμενη αγωνιστική κλπ) θα καθοριστεί με Συμπληρωματική Προκήρυξη που θα εκδώσει η ΕΟΠΕ, μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής δηλώσεως συμμετοχής. Στη Β’ Φάση θα προκριθούν τέσσερις ομάδες ή τόσες, ώστε μαζί με τις ομάδες της εκάστοτε ανώτερης κατηγορίας που θα έχουν δηλώσει συμμετοχή να συμπληρώνουν τις 16.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.