Βόλεϊ Γυναικών: Ικανοποίηση για την προσπάθεια στον ΓΣ Βόλου

Στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ

Μπορεί η πρωτιά να κατέληξε στον ΑΟ Σκοπέλου στο πρόσφατο Final Four Βόλεϊ Γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ, ωστόσο στις τάξεις του ΓΣ Βόλου επικρατεί ικανοποίηση για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα, βάζοντας τις βάσεις για κάτι ακόμη καλύτερο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Άλλωστε, μπορεί ο ΑΟ Σκοπέλου να παίρνει την απευθείας άνοδο, όμως και ο ΓΣ Βόλου μπορεί υπό συνθήκες και εφόσον προκύψει κάποιο κενό, να τον ακολουθήσει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο ΓΣ Βόλου πήρε τις νίκες απέναντι σε Άμιλλα Τρικάλων και Αναγέννηση Λιβαδειάς με 3-1 σετ, ενώ ενδιάμεσα είχε ηττηθεί από τον ΑΟ Σκοπέλου (3-0 σετ).  Τη 2η θέση κατέλαβε  η γυναικεία ομάδα του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ στο ειδικό

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σκοπέλου για την άνοδο και ευχαριστούμε για το άψογο τουρνουά που διοργάνωσε στο όμορφο νησί. Τέλος ευχόμαστε καλή συνέχεια  στις ομάδες Άμιλλα Τρικάλων  και Αναγέννηση Λιβαδειάς που συμμετείχαν και περάσαμε όμορφα και στον εξωαγωνιστικό τομέα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του παράλληλα ο ΓΣ Βόλου.

Για το σύνολο του ΓΣ Βόλου, με προπονητή τον Απόστολο Γιόλα αγωνίστηκαν οι Τσαπραΐλη  Κωνσταντίνα, Ράμπου Μαρία, Γιόλα Ουρανία, Κοκκαλιάρη Μαρίτα, Κωστόπουλο Βίκυ, Βάργιαμη Ανθή, Τασιούδη Αναστασία, Μερκονιάν Ελένη, Δομοχτζίδη Ιωάννα, καθώς και οι Κορασίδες Κουτσογεώργη Ηρώ, Μαμούρα Αικατερίνη, Ιωνά Ελένη, Κυργιάκη  Ναταλία και    Ντίμπρα Άννι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.