ΒΟΛΕΙ : Ο Γ.Σ. Βόλου με ΑΣ Δωρίδας …Στη Λαμία η Αργώ

Ο δεύτερος γύρος ξεκινά στο πρωτάθλημα Βόλεϊ της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και ο Γυμναστικός  Σύλλογος  Βόλου την Κυριακή 29 Ιανουαρίου υποδέχεται τον Α.Σ. Δωρίδας.

Η αναμέτρηση για την 1η  αγωνιστική του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής βόλεϊ  θα διεξαχθεί στις 13:30, στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς και για τον ΓΣΒ θα δώσουν αγωνιστικό παρών οι βολεϊμπολίστες: Βαργεμιτζίδης Κωνσταντίνος, Ιωνάς Δημήτριος, Κόπανος Νικόλαος, Κουκουγιάννης Σταύρος, Κουτσογιάννης Μαρίνος, Λεώνης Πασχάλης, Μαραγκός Ισίδωρος, Μίλτος Μιλτιάδης, Παπούλης Άγγελος, Πιτσιάβας Απόστολος και Τσινίκας Δημήτριος.

Στη Λαμία η Αργώ

Στη Λαμία θα ταξιδέψει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου η αντρική ομάδα του ΑΣ ΑΡΓΩ, προκειμένου να αντιμετωπίσει  την ομάδα του ΑΠΣ ΦΘΙΑ , στα πλαίσια της έναρξης του β΄γύρου και της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της β΄εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Βόλου θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη και το τρίποντο , ώστε να παραμείνει κοντά στους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας και είναι προγραμματισμένος στις 19.30 .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.