ΒΟΛΕΪ: Στις 19 Ιουλίου η κλήρωση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων-Aναλυτικά οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Μαθαίνουν τους αντιπάλους στους στην Ευρώπη οι ελληνικές ομάδες! Όπως ενημέρωσε η CEV η κλήρωση για το Champions League, το CEV Cup και το Challenge Cup, θα διεξαχθεί στις 19 Ιουλίου, με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, τον Μίλωνα, τον Παναθηναϊκό και την Κηφισιά να περιμένουν να μάθουν τις ομάδες που θα βρεθούν στο δρόμο τους.

Συγκεκριμένα οι πρωταθλητές και κάτοχοι του Challenge Cup «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τους δυσκολότερους εκ των πιθανών αντιπάλων να είναι η πρωταθλήτρια Ρουμανίας, Αρκάντα Γκαλάτι αλλά και η αντίστοιχη της Βουλγαρίας η Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς.

Στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν ο ΠΑΟΚ και ο Μίλωνας, οι θεωρητικά «μεγάλες» ομάδες είναι η Μιλάνο, η Ζαβιέρτσιε από την Πολωνία, καθώς και οι τουρκικές Φενέρ και Αρκάς.

Δύσκολος θα είναι ο δρόμος του Παναθηναϊκού και της Κηφισιάς στο Challenge Cup. Οι «πράσινοι» παρότι έχουν χτίσει το πιθανότατα ποιοτικότερο ρόστερ της ιστορίας τους θα κληθούν να μπουν στο ίδιο μονοπάτι με ομάδες από την Ιταλία, την Πολωνία και την Τουρκία.

Το πανόραμα του Champions League:

* Oι ομάδες που θα προκριθούν στους ομίλους της διοργάνωσης θα τοποθετηθούν στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας

Ίνσμπρουκ, Μπιγέλινα, Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς, Μλάντοστ Ζάγκρεμπ, Γουάγουας, Σασταμάλα, Ολυμπιακός, Κάποσβαρ, Στρούμιτσα, Μπούντβα, Άπελντορν, Γκαλάτι, Παρτιζάν, Ντνίπρο.

Το πανόραμα του CEV CUP:

Χάρτμπεργκ, Αΐχ/Ντομπ, Λέουβεν, Γάνδη, Μενέν, Χέμπαρ, Όσιγιεκ, Κλάντνο, Καρλοβάρσκο, Σόρια, Σομόν, Ναντ, Ναρμπόν, Ντίρεν, ΠΑΟΚ, Μίλων, Κραϊόβα, Βοϊβοντίνα, Ραντνίτσκι, Σενουά, Αμρισβίλ, Σενενβέρντ, Φενέρμπαχτσε, Αρκάς, Χόροντοκ, Ζίντομιρ, Μιλάνο, Ζαβιέρτσιε, Χρόνινχεν.

To πανόραμα του Challenge Cup:

Τίρανα, Αμστέτεν, Ριντ, Σχούσχα, Λέφσκι Σόφιας, Ντέγια Μπουργκάς, Καστέλα, Ομόνοια, Οντολένα Βόντα, Τερουέλ, Άκα, Σεντ Ναζέρ, Γκίζεν, Παναθηναϊκός, Κηφισιά, Μπούνταπεστ, Σεκεσφέχερβαρ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Χάποελ Μάτε Άκο, Χάποελ Κφαρ Σαμπά, Μόντσα, Στρόσεν, Λορεντσβάιλερ, Μπέργκεν, Πρόγεκτ Βαρσάβα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπαστάρντο, Ντιναμό Βουκουρεστίου, Στεάουα Βουκουρεστίου, Κάμνικ, Μάριμπορ, Κράνι, Μούρσκα Σομπότα, Κράλγεβο, Νέφελς, Σπαρτάκ Μιγιάβα, Κομάρνο, Γαλατάσαραϊ, Ντέτινχεμ, Λίνε, Φέρντε, Κλάκσβικ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.