Βολικάκης: «Το ποδηλατοδρόμιο έμπαζε νερά και δεν είχε θέρμανση»

Καταγγελίες του Βολιώτη πρωταθλητή ποδηλασίας

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ποδηλασίας, Χρήστος Βολικάκης, ο οποίος προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, μίλησε για το κλείσιμο του ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ, λόγω του προβλήματος στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα.

Όπως είπε ο πρωταθλητής, η λύση που πρότεινε το υπουργείο για προετοιμασία στη Βουλγαρία, δεν είναι βιώσιμη: «Δεν είναι λύση να πάμε 5 αθλητές στη Βουλγαρία για προετοιμασία. Έτσι κόβουμε τα φτερά στους νέους αθλητές. Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα στάδιο για να αθλούμαστε. Τόσα χρόνια προσπαθούμε να γίνει ένα δεύτερο ποδηλατοδρόμιο στη χώρα, αλλά έχουμε μείνει στο “θα”…», δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο ίδιος ανέφερε για το στέγαστρο Καλατράβα: «Το ποδηλατοδρόμιο είναι για μένα δεύτερο σπίτι. Έχω αφιερώσει πολύ χρόνο από τη ζωή μου από το 2003 και μετά. Έχουμε αφιερώσει τόσα πολλά χρήματα σε ένα έργο που είναι 20 ετών και κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Το ποδηλατοδρόμιο είχε πολλά προβλήματα. Η στέγη έμπαζε νερά σε κάθε βροχή. Η θέρμανση δε λειτουργούσε τον χειμώνα. Το ξύλο κάτω είχε πολλά προβλήματα. Τα τελευταία χρόνια που είχε αναλάβει ο κ. Χαλιορής είχε την πόρτα του ανοιχτή και προσπαθούσε να λύσει προβλήματα, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ένα τζάμι έσπαγε και δεν είχαμε σε ποιον να απευθυνθούμε».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.