Βολιώτικο χρυσό στους Ευρωπαϊκούς αγώνες από τις αδερφές Αλεξανδρή!

Ένα ακόμη μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική Αυστρίας

Οι τρίδυμες εκ Βόλου ορμώμενες αδερφές Αλεξανδρή συνεχίζουν την πετυχημένη πορεία τους στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση, και η συμμετοχή τους στους φετινούς Ευρωπαϊκούς Αγώνες τους χάρισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο, αγωνιζόμενες για μία ακόμη φορά με τα χρώματα της Εθνικής Αυστρίας!

Για την ακρίβεια, η Άννα Μαρία και η Ειρήνη Αλεξανδρή ήταν το ντουέτο που συμμετείχε στο Τεχνικό της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στο Όσβιετσιμ της Πολωνίας, φτάνοντας τους 266,4584 βαθμούς, και κατακτώντας έτσι τη μεγαλύτερή τους επιτυχία, μετά τα δύο ασημένια μετάλλια στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης το 2022 και το Χάλκινο στο Παγκόσμιο ττης Βουδαπέστης την ίδια χρονιά.

«Είναι εκπληκτικό. Ήμασταν πολύ νευρικές πριν τη διοργάνωση και είδατε με άλλα φαβορί πόσο γρήγορα μπορούν να συμβούν λάθη., πήραμε ρίσκα και επιβραβευτήκαμε, η ανακούφιση είναι τεράστια. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε!» είπαν τα δύο κορίτσια μετά τον θρίαμβό τους!

Πίσως από την Άννα Μαρία και την Ειρήνη Αλεξανδρή βρέθηκαν οι Ολλανδές Μαρία Μπρέγκιε και Μαρλό Στέενμπεκ, ενώ η τρίτη θέση κατέληξε στο δίδυμο που εκπροσώπησε την Ελλάδα, στη Σοφία Μαλκογεώργου και Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.