Βόλος 2004: Εντός έδρας με την Ολυμπιάδα Υμηττού…

Για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Β’ Εθνικής γυναικών, η ομάδα ποδοσφαίρου Βόλος 2004 αγωνίζεται αύριο Κυριακή, εντός έδρας, με αντίπαλο την ομάδα της Ολυμπιάδας Υμηττού. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 3:15 μ.μ. και θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου.

Το βολιώτικο σύνολο δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα γι’ αυτό τον αγώνα και θα προσπαθήσει να πετύχει τη νίκη και να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα τη βοηθήσουν να αναρριχηθεί στην βαθμολογία του ομίλου. Η προετοιμασία τις προηγούμενες μέρες κύλησε ομαλά και τα όποια προβλήματα μικροτραυματισμών υπήρχαν, λύθηκαν.

Για το αυριανό παιχνίδι η Έλενα Κουσκούνη επέλεξε τις Φέγκερ, Τσιλίκα, Βέτσικα, Καρακάνα, Βαινοπούλου, Κυριάκου, Νικάκη, Ιωακειμίδου, Παπασακελλαρίου, Κέκου, Νεννέ, Ανδρέου, Κομνιώτη, Γκέκα, Νάνου, Κατσιαβρία, Ζαμπάκα και Αλεξάνδρου.

Η αντίπαλη ομάδα της Ολυμπιάδας βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς και προέρχεται από μεγάλη σε έκταση νίκη με 7-0 επί των Βριλησσίων. Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα που τα τελευταία χρόνια τερματίζει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας στη Β’ Εθνική και φέτος δείχνει ενισχυμένη.

Διαιτητής του αυριανού αγώνα είναι ο κ. Κουκούλης Αδάμος με βοηθούς τους κκ Κοτούμπα Δημήτριο και Καραγιάννη Χρήστο από την ΕΠΣ Λάρισας.

Η ομάδα θα συγκεντρωθεί στις 1:30 μ.μ. στα αποδυτήρια της στο ΕΑΚ Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.