Βοσνιάδης: «Είμαι ευχαριστημένος, βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο»

Περιμένει Μιράντα αλλά και μετάθεση της έναρξης της SL2 ο προπονητής της Νίκης Βόλου

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε σε γενικές γραμμές ο τεχνικός της Νίκης Βόλου Αλέκος Βοσνιάδης από την απόδοση των παικτών του στο φιλικό με τη Ρόδο, στεκόμενος παράλληλα στο τελείωμα των φάσεων που περιμένει βελτίωση. Παράλληλα, στάθηκε στον ερχομό του Μιράντα αλλά και στην διαφαινόμενη καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο ευνοεί στο να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί πιο ομαλά η προετοιμασία της ομάδας του.

Για την απόδοση των παικτών του στο φιλικό με τη Ρόδο αλλά και για την πορεία της προετοιμασίας συνολικά, ο τεχνικός της Νίκης Βόλου σημείωσε σε δηλώσεις του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος… Κάποια στιγμή θα κάνουμε και γκολ στις φάσεις που δεν μπορούμε να τελειώσουμε. Είμαι ευχαριστημένος και από τα παιδιά που παίρνουν ίσο χρόνο. Υπάρχουν καλά τρεξίματα και η ομάδα μπορεί να πρεσάρει γι’ αυτήν την περίοδο καλά. Νομίζω ότι είχαμε το πάνω χέρι και έπρεπε να τελειώσουμε κάποιες φάσεις και να μην πάμε στο τελευταίο πεντάλεπτο που είχαμε και το απρόσεκτο πέναλτι που κάναμε. Γενικά, αυτά τα παιχνίδια μας δείχνουν που είμαστε και το σημαντικό είναι ότι έχουμε μία ομάδα με βάθος.

»Ανταποκρίνονται οι παίκτες και είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε πολλές επιλογές και να μην είναι κανείς ήσυχος για τη θέση του στην ενδεκάδα. Αυτό που λέω και πάλι είναι το ότι όταν η ομάδα είναι έτοιμη, πάρει την προπόνηση που πρέπει και βάλουμε και τα υπόλοιπα κομμάτια στις προπονήσεις που αυτήν τη στιγμή λείπουν, αποκτήσουμε καλύτερη συνοχή και το κυριότερο να μην είμαστε φλύαροι και να τελειώνουμε τις φάσεις νομίζω ότι θα είμαστε στο επίπεδο που πρέπει. Είμαστε σε καλό επίπεδο αυτήν την περίοδο και εννοείται ότι στα παιχνίδια του πρωταθλήματος πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Να τα τελειώνουμε και να μην δημιουργούνται φάσεις με τις οποίες μπορούν να πεταχτούν βαθμοί. Γενικότερα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και φαντάζομαι ότι το είδαν όσοι ήταν στο φιλικό. Είχαμε το πάνω χέρι στο παιχνίδι. Συνεχίζουμε και πάμε με πολλή δουλειά βήμα-βήμα να φτάσουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος και εκεί πιστεύω ότι θα είμαστε όπως πρέπει.

Για πιθανή καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος: «Εμάς μπορεί να μας βολεύει και λίγο γιατί είμαστε μία καινούργια ομάδα που πρέπει  να αποκτήσει τη συνοχή της και να βρει τους αυτοματισμούς της. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά και μας βοηθάει. Γενικά σε μία ομάδα που τα τρεξίματά της είναι ψηλά, πιστεύω ότι αν προσθέσουμε και τα τακτικά μας που πρέπει να μπουν μέχρι το τέλος, θα είμαστε μία πολύ καλή ομάδα».

Για την προσθήκη του Μιράντα: «Είναι για τη θέση που έπαιζε ο Σάββας Σιατραβάνης, ένας παίκτης που έχει παίξει στη La Liga. Ελλοχεύει ο κίνδυνος με το θέμα προσαρμογής του, αλλά ο καλός παίκτης προσαρμόζεται εύκολα. Είναι ένας τέτοιος παίκτης που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Γερό να είναι το παιδί και με το καλό να έρθει και να καταλάβει τι είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και να προσαρμοστεί γρήγορα, από τη La Liga στη Β’ Εθνική που έχει τα προβλήματά της. Είναι σημαντικό που βρίσκεται σε καλή ηλικία και έχει φιλοδοξίες, ενεργός με την εθνική της χώρας του, θέλει να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει σε εκείνο το επίπεδο».

Για την περίπτωση Αλτιντζή: «Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής σε πολύ καλή πολύ ηλικία και θα είναι στο ρόστερ μας. Έχει να μάθει πολλά πράγματα αλλά έχει προσόντα και μπορεί να κάνει πράγματα».

Για τους τραυματίες: «Ξεκουράζουμε τον Ροχάνο, ενώ ο Γρομητσάρης είχε ένα πρόβλημα από το προηγούμενο φιλικό. Περιμένουμε και τους Μπάλλα και Θάνο Κυρίτση, με τον δεύτερο να μπορεί να καθυστερήσει λίγο να επιστρέψει. Γενικά είμαστε καλά και το κυριότερο είναι να υπάρχει υγεία. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα κάνουμε καλά πράγματα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.