Βοσνιάδης: «Πρέπει να τελειώνουμε τα παιχνίδια»

Πολλές τελικές αλλά μόνο ένα γκολ είχε η Νίκη Βόλου στο παιχνίδι κυπέλλου με τη Φήκη, και σ’ αυτό στάθηκε και ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας στο πρώτο ημίχρονο και έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να ελπίζει σε μία κακή μας φάση πίσω ή σε ένα γλίστρημά μας. Μας δόθηκε πολλές φορές η δυνατότητα να τελειώσουμε το παιχνίδι και δυστυχώς δεν το κάναμε. Είναι κάτι που πρέπει να λύσουμε ως ομάδα αν θέλουμε να έχουμε προοπτική» ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί να πατάμε τόσες φορές στην περιοχή του αντιπάλου, να μπαίνουμε τόσες φορές από δεξιά, αριστερά και να μην στοχεύουμε. Αυτό είναι που πρέπει να το δούμε, να το λύσουμε γιατί πραγματικά στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε το παιχνίδι ν α έχει τελειώσει. Είμαστε σε φάση προετοιμασίας, αυτά παρουσιάζονται, τη δουλειά μας πρέπει να κάνουμε και να τα λύσουμε όλα αυτά. Συνεχίζουμε στον θεσμό, περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο».

Ο Αλέκος Βοσνιάδης συνέχισε στις δηλώσεις του στο ίδιο μήκος κύματος, τονίζοντας επίσης τι ακολουθεί, λέγοντας: «Από αύριο πάλι δουλειά  χωρίς πολλά λόγια και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στην έναρξη του πρωταθλήματος, διορθώνοντας πράγματα. Να μην ξεχνάμε ότι είμαστε μία καινούργια ομάδα η οποία ψάχνει αυτήν την περίοδο να βρει τα καλά της διαστήματα, που βρίσκει σε μεγάλο χρονικό διάστημα και κάποια κενά μας δημιουργούν προβλήματα και δίνουν κουράγιο στον αντίπαλο. Αυτά πρέπει να ισορροπήσουμε και θεωρώ ότι θα είμαστε όπως πρέπει με την έναρξη».

«Παίζουν όλοι για την ομάδα»

Ιδιαίτερη αναφορά από εκεί και πέρα ο προπονητής της Νίκης έκανε και για τον Μιράντα που έδειξε πολύ καλά στοιχεία καθώς και ότι έχει ήδη βρει τρόπο συνεργασίας εντός του αγωνιστικού χώρου με τον Αντόνιο Ροχάνο.

«Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής αλλά όπως όλοι οι άλλοι της Νίκης. Θα είναι στα δικά μας όρια και θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Μπορεί να μας βοηθήσει πολύ. Το σημαντικό είναι να καταλάβει ότι το δικό του όφελος θα είναι μέσα από αυτό της ομάδας. Άρα, πρέπει να δουλέψει για την ομάδα σε όλους τους τομείς και να είναι πειθαρχημένος. Αυτό μας δείχνει αυτήν τη στιγμή και είναι ένας καλός παίκτης που θα μας βοηθήσει» ήταν το σχετικό σχόλιο του Αλέκου Βοσνιάδη.

Παράλληλα, κατέληξε: «Να προσαρμοστεί γρήγορα κοντά μας έχοντας έρθει την τελευταία στιγμή. Μόνο καλή εικόνα είχαμε και όταν αρχίσει να βρίσκει και τους χρόνους που πρέπει να παίρνει θα κάνει αίσθηση και στην κατηγορία. Αλλά το σημαντικό είναι ότι παίζουμε για την ομάδα και αυτό πρέπει να βάλει στο μυαλό του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.