Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά Βασιλειάδη λόγω αναδιάρθρωσης

Πιέσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από την περιφέρεια δέχεται ο Γιώργος Βασιλειάδης για το σχέδιο του για την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η αιτία είναι πως η δομή του πλάνου του Υφυπουργού Αθλητισμού για την αναδιάρθρωση οδηγεί ουσιαστικά σε αφανισμό τις ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Στόχος του πλάνου του κ. Βασιλειάδη ήταν η μείωση των ομάδων της Super League και η δημιουργία της Super League 2, κάτι που εκτιμάται είναι τελείως λανθασμένο, αφού ξεκινάει από τις υψηλότερες κατηγορίες προς τις χαμηλότερες, ενώ έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο.

Αν το σχέδιο του κ. Βασιλειάδη περάσει, τότε οι ομάδες της Γ’ Εθνικής που θα προβιβαστούν θα μείνουν στην ίδια κατηγορία, όσες παραμείνουν θα χάσουν μια κατηγορία και όσες υποβιβαστούν θα χάσουν δύο κατηγορίες.

Ήδη οι κυβερνητικοί βουλευτές της ελληνικής περιφέρειας έχουν πάρει τα μηνύματα από τις τοπικές κοινωνίες που βλέπουν τις ομάδες τους να οδηγούνται σε ποδοσφαιρικό αφανισμό.

Αυτές οι φωνές έχουν φτάσει μέχρι το Μαξίμου και πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πιέζει τον κ. Βασιλειάδη να προχωρήσει την αναδιάρθρωση από την μεθεπόμενη σεζόν και με πιο ορθολογικό τρόπο.

Αλλωστε πρo των πυλών της προεκλογικής περιόδου, ο πρωθυπουργός δε θέλει να δει το ήδη βαρύ κλίμα για το κόμμα του να επιβαρύνεται περαιτέρω με ένα μέτωπο από το ποδόσφαιρο.

πηγή: metrosport.gr

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.