Βράβευση Αγοραστού στο 7ο βαλκανικό Open Matsui Cup

Οι αγώνες του 7ου βαλκανικού Open Matsui Cup του δυναμικού Kyokushinkai Karate έγιναν το Σάββατο (23/3) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέα Ιωνίας. Το εν λόγω πρωτάθλημα διοργάνωσαν ο κ. Ιωάννης Στεφάνου, η Περιφέρεια Θεσσαλία και ο  Δήμος Βόλου. Πριν την έναρξη των αγώνων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας βραβεύτηκε από τους διοργανωτές για την προσφορά του στη διοργάνωση του πρωταθλήματος.

Στο 7ο βαλκανικό Open Matsui Cup 2019 έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες από Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία, Τουρκία, Αλβανία, Μοντενέγκρο, Σλοβενία και Ρουμανία στις κατηγορίες παίδων, κορασίδων, εφήβων και ανδρών, γυναικών. Οι αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν στα ΚΑΤΑ (σύνολο τεχνικών με υποτιθέμενους αντιπάλους) και στο δυναμικό νοκ – ντάουν κούμιτε του Kyokushinkai Karate πλήρους επαφής σε κατηγορίες κιλών σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Οργάνωσης.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού καλωσόρισε τις αθλήτριες, τους αθλητές,  τις  οικογένειες τους, τους συλλόγους και τους φιλάθλους στην πόλη του Βόλου και στη Θεσσαλία, τόνισε: «Είμαι βέβαιος πως για ακόμη μια φορά θα παρακολουθήσουμε αγώνες υψηλού επιπέδου αντάξιους της φήμης όλων των αθλητών που συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.