Βρεττάς: «Η Νίκη βελτιώνεται μέρα με τη μέρα»

Θέλει μόνο τους δύο βαθμούς απέναντι στον ΑΓΣ Ιωαννίνων

Αφήνοντας πίσω της την εκτός έδρας από την ομάδα των Τρικάλων, η Νίκη Βόλου θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα της, υποδεχόμενη το απόγευμα του Σαββάτου (05/11-17:00) την ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων, και ελπίζοντας σε ένα γεμάτο κλειστό της Νέας Ιωνίας από ένθερμο και υποστηρικτικό κοινό.

Ειδικά πάντως για το παιχνίδι στα Τρίκαλα, οι παίκτες της Νίκης Βόλου θεωρούν ότι πάλεψαν και από τις λεπτομέρειες δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στη βάση τους με το ροζ φύλλο αγώνα. Αυτό ουσιαστικά αναφέρει στο «Magnesiasports» και ο Βασίλης Βρεττάς, ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες της Νίκης Βόλου έως τώρα, με σημαντική συνεισφορά και στην άμυνα και επιθετικά. Ειδικά για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα Basket σημείωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με μία «γεμάτη» ομάδα που έχει ως πρώτο στόχο την άνοδο. Σταθήκαμε και φανήκαμε αντάξιοι των απαιτήσεων θεωρώ. Σε μεγάλο μέρος του αγώνα ήμασταν μπροστά ή κοντά στο σκορ και δείξαμε ως ομάδα πολύ καλά στοιχεία. Θεωρώ ότι μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε».

Από εκεί και πέρα, ο Βρεττάς αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, για την 5η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών. « Έχουμε ως στόχο σε κάθε ματς το θετικό αποτέλεσμα και θέλουμε να παρουσιαζόμαστε συνεχώς βελτιωμένοι. Ο ΑΓΣ Ιωαννίνων είναι μία ομάδα που έχει στοχεύσει κι αυτή τη νίκη στο δικό μας παιχνίδι. Δεν θα είναι εύκολο και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι» σημείωσε σχετικά.

Επιστροφές στη σύνθεση

Η προετοιμασία έχει κυλήσει σε γενικές γραμμές ομαλά, με το τεχνικό επιτελείο των «κυανόλευκων» να μπορεί να υπολογίζει ως μέλη της αποστολής δύο παίκτες ακόμη, τους Δημήτρη Τσεσμετζίδη και Γεράσιμο Δελεντζέ.

Ο πρώτος μάλιστα θα είναι για πρώτη φορά φέτος στη σύνθεση της Νίκης Βόλου, μιας και ο τραυματισμός τον έχει κρατήσει εδώ και μερικές εβδομάδες εκτός δράσης, την ώρα που ο Δελεντζές ξεπερνά το διάστρεμμα που υπέστη μία μέρα πριν τον αγώνα με τα Τρίκαλα…

Συνολικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Δόξα Λευκάδας-Ναύαρχος Βότσης

Φίλιππος Βέροιας-Αναγέννηση Καρδίτσας

Έσπερος Λαμίας-Τρίκαλα Basket

Νίκη Βόλου-ΑΓΣ Ιωαννίνων

Βίκος Ιωαννίνων-Πρωτέας Γρεβενών

Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου

Στη βαθμολογία, ο Έσπερος είναι μόνος πρώτος με οκτώ βαθμούς ενώ ακολουθούν Φίλιππος Βέροιας και Νίκη Βόλου με επτά. Από έξι έχουν Τρίκαλα, και Βίκος Ιωαννίνων, από πέντε Δόξα Λευκάδας, Ναύαρχος Βότσης και Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ ακολουθούν με τέσσερις βαθμούς οι Πρωτέας Γρεβενών και Ολυμπιακός Βόλου. Ουραγός είναι ο ΑΓΣ Ιωαννίνων με τρεις βαθμούς.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.